in ,

Totul despre Iulia Pârlea: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Iulia Pârlea: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Pentru Ioana Pârlea viața a fost mereu despre călătorii și descoperiri.

Cine este Iulia Pârlea?

Iulia Pârlea este nu doar fata care prezintă vremea, la PRO TV, ci este și fosta iubită a unor bărbați foarte râvniți din România: Gabriel Torje și fotbalistul atacant Alexandru Pițurcă se numără printre escapadele amoroase ale prezentatoarei meteo Iulia Pârlea. De cel din urmă iubit s-a despărțit deoarece se pare că fotbalistul avea multe vicii. Așa a decis frumoasa șatenă să rămână singură și să se ocupe de dezvoltarea sa personală.

Ce vârstă are Iulia Pârlea?

Născută într-o lună de octombrie, în Constanța, acum 38 de ani, în zodia Balanță, prezentatoarea Iulia Pârlea este o persoană care adoră marea, chiar dacă acum locuiește în București. Chiar și în capitală, ea apreciază parcurile curate și lucrurile pe care spune că nu le găsea în orașul natal de la malul mării.

Biografia Ioanei Pârlea

Îi place să plece ori de câte ori are ocazia și de ziua ei de naștere obișnuiește să sărbătorească la mare. Iubește să fie aproape de valuri și plajă, în special în Grecia, unde crede că a trăit într-o viață anterioară. Are multe hobby-uri, printre care cititul, plimbatul și schiatul, chiar dacă afirmă că nu face sport atât cât ar trebui. Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că silueta pe care o are este de invidiat. Ioana Pârlea a fost cumnată, într-un fel, cu Iulia Vântur.

Iubiții lor dintr-o anumită perioadă erau frați, așa că după ce au petrecut mult timp împreună au devenit prietene. Chiar dacă relațiile lor romantice nu au rezistat, Ioana Pârlea și Iulia Vântur încă sunt foarte apropiate. Ioana Pârlea a absolvit Facultatea de Drept, dar nu i-au fost de ajuns aceste studii. Ea s-a apucat de studii în Jurnalism la vârsta de 37 de ani și se amuză încă de faptul că profesorii o recunoșteau la cursuri de la știri. După primul an la Facultatea de Jurnalism, Iulia Pârlea povestea în emisiunea lui Măruță:

Am luat vreo trei-patru note de 10. Sunt în primul an la Jurnalism şi am zis să trec anul şi să iau un 5 şi asta e, dar n-ai cum. Când intri în horă… şi mi-am dat seama că sunt ambiţioasă. Stăteam până la 4-5 dimineaţa, făceam referate, lucrări, învăţam.

Cariera Ioanei Pârlea

Cu peste 15 ani de carieră în televiziune și câțiva ani de lucrat la Radio, Ioana Pârlea se poate lăuda cu o viață profesională mai mult decât împlinitoare. Reușitele sale pe plan profesional s-au întâmplat datorită unor serii de evenimente fericite. A început ca model, dar primul job pe care l-a avut, la doar 23 de ani, în Televiziune, au convins-o că aceasta este meseria pentru care s-a născut.

A colaborat cu Antena 1, Digi24, Telekom Sport și Aleph news, iar apoi a început să lucreze la PRO TV, unde este foarte încântată de relația pe care o are cu colectivul. A făcut deci televiziune, radio, dar nu ar spune nu nici emisiunilor de divertisment, mai ales fiindcă are o oarecare experiență și în acest sens. În tot acest parcurs personal și profesional Iulia Pârlea îi este recunoscătoare mamei sale, care a încurajat-o chiar și atunci când, tânără fiind, Iulia Pârlea obișnuia să își pună singură bețe în roate.

Tu știai cine este Ioana Pârlea? Scrie-ne răspunsul tău pe „Ai un Pont?”. Așteptăm mesajele voastre cu o imensă nerăbdare și curiozitate.

De asemenea, ai alți preferați pe care ți-ar plăcea să-i găsești pe site-ul nostru? Lasă-ne un mesaj pe Facebook, Insta sau TikTok și spune-ne despre cine mai vrei să afli totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Carmen Chindriș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Carmen Chindriș: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Cine are ziua de naștere pe 30 septembrie?