in ,

OMGOMG

Iulia Albu had enough după America Express, vezi aici detaliie despre relația cu Mike

Lumea modei și a televiziunii din România a fost martorul unei povești tumultoase de dragoste și despărțire, una care a făcut valuri în presă și a captat atenția fanilor.

Iulia Albu, un icon stilului și critic de modă, s-a aflat în centrul unui tumult emoțional care a fluctuat între despărțire și împăcare cu partenerul său, Mike, în urma unor evenimente petrecute în timpul filmărilor pentru America Express.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Criticul de modă s-a deschis în fața publicului despre relația sa plină de tensiuni cu Mike, recunoscând că relația lor a fost pusă la încercare.

America Express a avut impact asupra relației dintre Mike și Iulia Albu

La început, Iulia a dezvăluit că Mike a devenit agresiv verbal, iar tensiunile dintre cei doi s-au amplificat pe parcursul filmărilor pentru America Express.

Într-unul dintre episoade, Iulia a cedat emoțional și a izbucnit în lacrimi în fața camerelor, arătând că nu mai poate suporta comportamentul partenerului său.

Despărțirea a fost scurtă

Despărțirea lor, care a urmat acestei perioade intense, nu a durat mult.

Iulia Albu a vorbit deschis despre momentele dificile prin care au trecut, mărturisind că despărțirea lor a durat o lună și jumătate. „Nu a fost agresiv fizic, ci doar verbal. Altfel nu mai acceptam să ne împăcăm”, a subliniat Iulia, vorbind despre motivele care au dus la despărțire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Cu toate acestea, într-o întorsătură surprinzătoare, cei doi s-au împăcat. Iulia a explicat că iubirea dintre ei a fost factorul care i-a adus din nou împreună.

Mike își recunoaște vina, though

Mike a fost și el sincer în ceea ce privește comportamentul său, recunoscând că a făcut greșeala vieții lui și că a realizat abia după revenirea din America Express ce s-a întâmplat și ce a putut să facă.

Deși au trecut prin momente dificile, cei doi păstrează speranța că vor putea merge mai departe și învață din experiențele lor. Este un capitol dificil, dar și unul de învățare în viața lor.

Iulia Albu și Mike demonstrează că, în ciuda momentelor tensionate și a dificultăților, iubirea autentică poate găsi modalități de a depăși obstacolele.

Tu crezi că Iulia a ales corect atunci când l-a iertat?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce s-a întâmplat în ultima vreme cu surorile Hadid?😱

Cine are ziua de naștere pe 11 noiembrie?