in ,

AdorAdor OMGOMG

It’s a wrap! Petrecerea de final de an a celor de la Global Records, un succes total, menit să celebreze reușitele de pe parcursul anului 🫠

În acest an, Global Records a sărbătorit cu fast cei 15 ani de existență, marcând un capitol impresionant în istoria muzicii. Cu o tradiție care a traversat un deceniu și jumătate, compania nu doar că ne-a încântat cu muzică de calitate, dar s-a și extins constant dincolo de granițele țării natale.

 

 

Petrecerea anuală a fost cu adevărat memorabilă. O atmosferă efervescentă, în care artiști, influenceri și creatori de conținut au participat la un spectacol muzical de excepție.

De la nume grele în industrie și până la fețe și voci noi, petrecerea a oferit un loc pe scenă pentru o multitudine de artiști.

Printre cei care au urcat și i-au încântat pe cei prezenți s-au numărat Florian Rus, The Motans, Alina Eremia și Rareș Mariș, transformând sala într-un adevărat teren de joacă muzical.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Global Records (@globalrecords)

Petrecerea a avut și rolul de a încheia cu fast cei 15 ani de existență ai Global Records, surprinzând momente-cheie ale anului care se încheie încet.

Cu siguranță, cel mai important moment pentru Global Records în 2023 a fost extinderea și achiziția unui nou sediu în Berlin.

Cu peste 500 de lansări, peste 100 de producții video și peste 6 miliarde de stream-uri doar în acest an, alături de această extindere, anul 2023 a fost unul remarcabil pentru Global Records, iar acesta a fost un motiv de sărbătoare. Petrecerea a fost un succes total, iar între momentele de cântat și dansat, organizatorii au găsit timp să arate recunoștință pentru acest an uimitor și să împărtășească cifrele impresionante cu cei prezenți la eveniment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Global Records (@globalrecords)

După acest moment de apreciere, petrecerea a continuat cu aceeași energie debordantă. În timp ce ne luăm rămas bun de la un an atât de minunat, nu putem decât să așteptăm și să vedem ce ne rezervă 2024, atât nouă, cât și celor de la Global Records.

Așadar, până la următoarea petrecere anuală, continuăm să dansăm și să ne bucurăm de ritmul vieții! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Un cuplu logodit la care nu te așteptai: Zoë Kravitz și Channing Tatum!

Nu știi cum să îți mai aranjezi părul? Irina Deaconescu împărtășește cu noi secretele unui păr perfect 💁🏼‍♀️