in ,

OMGOMG

Îți era dor de Andia? Vezi când va avea loc următorul ei concert în București

Dacă și ție îți era la fel de dor ca mie să cânți cât te țin plămânii versurile melodiei Scrie-mi ceva într-un club și să o ai pe Andia pe scenă, cântând și ea cu tine, să știi că am o veste bună pentru tine.

Am aflat când va avea loc următorul ei concert în București.

Informația a venit direct de la artistă, care a răspuns, într-un story, la întrebările fanilor pe această temă.

Astfel, Andia zice că ne vedem pe 15 februarie, la Nuba, în capitală, pentru a dansa și a ne simți bine împreună, pe ritmurile alerte ale melodiilor noastre preferate.

Cei de la Nuba nu au postat încă ceva legat de acest eveniment, cum mai sunt mai bine de două săptămâni până să aibă loc, însă, mulțumită Andiei și story-urilor ei, you’ve heard it here first.

Următorul ei concert, confirmat și în mod oficial și promovat deja în scoial media, și puțin mai mare decât cel din Nuba, de altfel, va avea loc în ziua imediat următoare, pe 16 februarie, la Nuba.

So, if you’ve been in the mood for some Andia lately și ai cum să ajungi la unul dintre cele două evenimente, să știi că ea te așteaptă acolo.

Și la fel și eu, în Nuba. See you there!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Bucurie și emoție pentru Sofia Richie! Vedeta a făcut o declarație uimitoare: ea și soțul ei, Elliot Grainge, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil

Sofia Richie este însărcinată! Vezi aici

Cine își sărbătorește ziua pe 4 februarie?