in , ,

OMGOMG

Cu ce crede Irina Rimes că a greșit în relațiile ei? A povestit mai multe aici

Irina Rimes, talentata artistă originară din Republica Moldova, a cucerit inimile ascultătorilor prin vocea sa puternică și versatilitatea muzicală. Cu un stil unic și autentic, Irina s-a impus rapid în industria muzicală românească și nu numai.

Cum se remarcă artista?

Cu hit-uri precum „Bolnavi Amandoi” și „N-avem Timp,” ea a demonstrat abilități remarcabile în compoziție și interpretare.

Datorită prezenței scenice fermecătoare și a capacității de a transmite emoție prin muzică, am ajuns la concluzia că Irina Rimes este o stea în ascensiune care continuă să inspire și să cucerească publicul cu fiecare notă!

 

Dar un astfel de talent are suișuri și coborâșuri. Dacă, uneori, pe plan profesional totul merge bine, alteori partea emoțională a vieții se poate complica.

Irina Rimes a participat la podcastul lui Mihai Morar, intitulat Fain & Simplu unde a vorbit despre relațiile toxice, cum au afectat-o și învățăturile cu care a rămas din experiențele sale romantice.

Ce mesaj a încercat Irina să paseze audienței?

Acolo ea a transmis ceva clar.

Este greșit să încerci să salvezi oameni.

Ea explică faptul că această dorință de a fi salvator este greu de înțeles și, de cele mai multe ori, genul acesta de sentimente trebuie trăite pe cont propriu pentru a pricepe cu adevărat emoția care stă la baza dorinței respective.

Mihai Morar a încercat să transpună aceste gânduri în linii mari. Pe scurt, Irinei suferința îi aducea catharsis. Un lucru de care ea nu era conștientă la momentul când aceste relații aveau loc.

Suferința pe care o trăia din experiența de a fi salvatorul unui bărbat aducea și un plus procesului muzical, de altfel.

Ea explică cum, la bază, ea este același om cu aceleași tendințe emoționale, dar acum este conștientă de propriile emoții și nu mai repetă greșelile trecutului, cunoscând prea bine eventualele consecințe.

Nu știu cum a fost pentru voi, dar eu am experimentat dorința de a salva pe cineva. Ca să nu ne întristăm prea tare, nu are sens cu adevărat să detaliez.

Dar pot să înțeleg ce a trăit Irina și de ce poate fi o experiență complicată.

Încercarea de a fi salvatorul cuiva este extraordinar de draining și te face pe tine să ai nevoie de salvare la un moment dat.

Tu ai trăit ceva similar?

Ai un pont? Let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Secretul unei relații de lungă durată, în viziunea travel bloggerului Andra Oprea și a soțului său, Matei 🤫

Cine are ziua de naștere pe 6 octombrie?