in ,

AdorAdor

Irina Păun își petrece ziua de naștere in Londra 🩷

Vezi cum a arătat vacanța influencerului!

Pe Irina Păun o leagă emoțional mai multe lucruri de Londra. În primul rând, o nostalgie puternică față de un oraș nemaivăzut de ceea ce pare a fi o veșnicie. Și, în al doilea rând, un tablou imens cu Tower Bridge, atârnat în sufragerie, care să îi amintească zilnic de orașul care îi este atât de drag. Un tablou care, după cum spune chiar ea, nu se compară cu realitatea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina paun 💫 (@irinapaunn)

Cumva, tabloul acesta pe care îl privea zilnic a prevestit cum avea să decurgă ziua de naștere a Irinei: în vacanță, la Londra.

Irina a părut în online ca fiind extrem de încântată nu doar că și-a petrecut aniversarea alături de sora sa și de niște prietene dragi de-ale celor două, dar și extrem de recunoscătoare că s-a întors în Londra după aproape șase ani de zile.

„N-am mai fost în Londra din 2018. Îmi era dor”, spune influencerul într-un story pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina paun 💫 (@irinapaunn)

Ce a urmat a fost un photo dump cu toate locurile super instagramabile și cu peisajele londoneze extrem de romantice pe care grupul le-a explorat ieri. Și, desigur, nu a lipsit nici ședința foto aniversară care e un must-have și must-do de ziua ta de naștere, mai ales dacă ți-o sărbătorești într-un city break.

La final de zi, tot ce i-a mai rămas Irinei de făcut a fost să sufle în lumânări, șă-și o pună dorință, a „birthday wish in London”, după cum a numit-o aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina paun 💫 (@irinapaunn)

După o aniversare memorabilă, Irina încheie capitolul acesta din viața ei cu un mesaj scurt, dar plin de curiozitate și nerăbdare.

„23 was fun; excited for what’s next!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Lorena Șerban și bebelușul ei 👶🏻 Află povestea lor!

București este cea mai nouă piesă marca The Motans și Deliric