in ,

AdorAdor OMGOMG

Descoperă cum arată viața de familie a influenceriței Irina Manea alături de soțul său, Cristian

Irina Manea este, la ora actuală, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, iar marea majoritatea a contentului ei se concentrează pe viața sa de familie. Prin urmare, ni s-a părut super important să dedicăm un material pentru a trece în revistă relația ei cu Cristi Manea și toate etapele acesteia.

But first, cine este Cristi Manea, soțul Irinei?

Soțul Irinei, Cristian Manea, este un fotbalist român profesionist, care joacă pentru CFR Cluj și pentru echipa națională de fotbal a României. Acesta și-a început cariera în sport, la națională, în 2014, într-un meci împotriva Albaniei. La momentul respectiv, Cristi avea doar 16 ani, fiind cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României. În luna septembrie a anului 2020, el s-a mutat definitiv la CFR Cluj, echipă cu care a semnat un contract pe patru ani, care urmează să expire anul acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristian Manea (@cristianmanea4)

Cum s-au cunoscut Irina și Cristi Manea?

Din ce povestește Irina, ea și soțul său s-au întâlnit pentru prima dată în 2019, pe litoral, la Neversea. Un meet cute perfect pentru un cuplu așa adorabil. Irina declara un an mai târziu, într-un interviu pentru Viva, că primul pas a fost făcut de către Cristian, care venise să o întrebe dacă nu ar vrea să își facă o poză împreună. În ciuda faptului că nu prea știa cine este băiatul misterios care a venit la ea, Irina a acceptat.

Nu aveam idee cine e, doar îi spuneam Mariei că e drăguț tare … câteva secunde mai târziu a venit la mine”, își amintea cu drag Irina, în cadrul unor Stories postate pe Instagram.

Iar de acolo, restul e istorie…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Manea (@irinassw)

Boyfriend reveal – cum și-au făcut Irina și Cristi Manea relația publică în online?

Deși despre relația celor doi s-ar fi zvonit încă din luna septembrie a anului 2019, nimic nu a fost confirmat până când Irina nu a postat pe Instagram o fotografie în care își lăuda iubitul. Ulterior, cei doi au postat chiar și un vlog împreună, pe canalul de YouTube al Irinei, în care treceau împreună printr-un relationship test.

Cum a fost prima sarcină pentru Irina?

La doar 22 de ani și mai puțin de un an de relație, Irina Manea – la vremea aceea, Deaconescu – a șocat internetul, anunțând că ea și Cristian urmează să devină părinți. În ciuda faptului că multă lume a fost de părere că cei doi se mișcau prea repede și că erau mult prea tineri pentru a-și întemeia o familie, Irina a adus-o pe lume pe prima lor fetiță, Victoria Manea, pe data de 17 octombrie 2020.  În ciuda faptului că experiența în sine a fost una extrem de grea pentru Irina, copilul s-a născut sănătos tun, iar adorabila familie Manea a fost formată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Manea (@irinassw)

Irina și Cristi, părinți pentru a doua oară

Anul 2022 a adus cu sine un alt cadou și o a doua extensie pentru familia Manea. La 1 februarie, Irina posta pe canalul său de YouTube un vlog în care adresa toate întrebările fanilor cu privire la cel de-al doilea copil al său, care era pe drum. Nici măcar două luni mai târziu, pe 26 martie 2022, Irina a luat Instagramul cu asalt, postând o fotografie prin care îi ura bun-venit pe lume mezinei familiei, Venus Manea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Manea (@irinassw)

Căsătorie cu surprize?

La botezul lui Venus, direct de pe ringul de dans, Irina și Cristian au făcut un anunț care i-a șocat pe toți cei prezenți. După ceremonia religioasă, toți invitații s-au întâlnit la sala de evenimente unde a avut loc celebrarea. Acolo, noii părinți au ținut să le mulțumească tuturor celor prezenți pentru că au venit să sărbătorească alături de ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Manea (@irinassw)

„În viața noastră se întâmplă tot felul de lucruri și mă bucur că mulți dintre voi sunt alături de noi de fiecare dată”, le-a spus Irina celor prezenți la eveniment.

„Avem un anunț pentru voi și vreau să vă uitați în secunda asta pe ecran”, a adăugat aceasta, înainte de a da marea veste: ea și Cristian s-au căsătorit în secret.

Toți cei de față au rămas șocați de informația primită, iar reacțiile lor pot fi văzute în cadrul vlogului NE-AM CĂSĂTORIT ÎN SECRET – reacția oamenilor 🫣 încărcat de către Irina pe canalul său de YouTube.

Cum a arătat nunta Irinei și a lui Cristi Manea?

Deși cununia civilă a cuplului avusese deja loc în urmă cu câteva luni, în stil elopement, Irina și Cristian au luat decizia de a-și celebra dragostea pe care și-o poartă alături de toți cei dragi lor. Astfel, pe data de 3 iunie 2023, cei doi și-au pus în mod public și oficial pirostriile, organizând nunta-eveniment a anului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Manea (@irinassw)

Iar dacă vrei să citești mai multe despre Irina și Cristi, ți-am lăsat aici alte câteva articole scrise de noi. Enjoy!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce personaj din Pretty Little Liars ești? Rezolvă testul nostru și află!

julia boca consilier educational cover

Cine este Julia Boca, consilier educațional: „Conexiunile sunt cele mai importante.”