in ,

Totul despre Irina Fodor: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Irina Fodor: cine este, vârsta, biografia, cariera

Irina Fodor este o prezență extrem de apreciată în Televiziunea Română datorită emisiunilor la care este gazdă.

Cine este Irina Fodor?

Mariajul său cu Răzvan Fodor este mereu în lumina reflectoarelor, ceea ce face ca detaliile din viața lor personală, pe care cei doi nu se tem să le afișeze, să devină adevărate rețete de fericire pentru publicul care îi urmărește.

Ce vârstă are Irina Fodor?

Prezentatoarea Irina Fodor are doar 35 de ani, dar asta nu a împiedicat-o să își întemeieze deja o frumoasă familie și o carieră de succes. Este și frumoasă, și talentată, și mai ales apreciată de o mulțime de oameni pentru calitățile sale.

Biografia Irinei Fodor

Frumoasa Irina Fodor s-a născut și a crescut în Buzău. Prezentatoarea TV a studiat Jurnalismul, dar pentru a mai câștiga bani în plus, obișnuia să facă figurație specială. La o filmare din Buftea, pentru un serial, era și Răzvan Fodor, pe care l-a cunoscut cu acea ocazie. În cele din urmă, Irina Fodor s-a căsătorit cu atât de carismaticul Răzvan Fodor, care este cu 13 ani mai mare decât ea. Împreună, cei doi au o fiică, iar diferența de vârstă dintre cei doi soți nu a fost niciodată o problemă.

Altfel, Irina Fodor s-a remarcat încă dinainte de această relație datorită talentului și pasiunilor sale, printre care se numără fotografia, modelling-ul, dar și domeniul beauty.

Pe blogul personal, Irina Fodor se descrie astfel:

Sunt un purtător de ADN vesel, sufletist, cu fața la joc. Sunt un cumul al celor care sunt și care au fost în viața mea. Sunt, pur și simplu, Irina: mamă pentru Diana, soție pentru Răzvan, fiică pentru părinții mei, soră, prietenă, colegă. Un om simplu, cu zeci de roluri, ca toată lumea. Respect punct cu punct tipologia de femeie-copil: acum pot să fac baloane de săpun sau să mă joc cu cea mică Baba Oarba de la egal la egal, dar e de ajuns să primesc un telefon de la serviciu sau să îmi ceară cineva ajutorul ca să mă adun și să devin responsabilă și matură. În rest…i’ll try to die young as late as possible!

Irina Fodor locuiește împreună cu familia în Popești-Leordoni, într-o casă cu două etaje, care are 7 camere. Se pare că aceasta a costat 200 000 de euro, iar energia vilei și aspectul impresionant, atât la interior, cât și la exterior, pare să fie secretul longevității relației și iubirii lor.

Cariera Irinei Fodor

Pe blogul său, Irina Fodor postează despre diverse subiecte, incluzând lucruri despre viața personală și de familie, călătoriile, problemele de cuplu, în general, dar și lucruri ce țin de viața profesională.

Prezentatoarea TV a fost la începutul carierei reporter. I s-au ivit mereu numeroase oportunități, motiv pentru care Irina Fodor a avut inclusiv roluri secundare în anumite proiecte de televiziune din România. A prezentat Poveștiri adevărate, iar din 2021 a devenit gazda emisiunilor Asia Express și Chefi la cuțite, în locul Ginei Pistol. Irina Fodor declara cu încântare:

Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în „Asia Express”, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după „Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii.

Irina Fodor este o persoană mult prea talentată și, așa cum se descrie, sufletistă. Asta se reflectă în tot ceea ce face, motiv pentru care viața sa este un model pentru mulți dintre noi.

Tu știai cine este Irina până să citești acest articol? Intră pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare! Suntem nerăbdători să vă citim răspunsurile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Cristian Florea: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Cristian Florea: cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Andrei Cosmin: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Totul despre Andrei Cosmin: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație