in ,

DrăguțDrăguț

Totul despre iRaphahell: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră, Relație

Citește acest articol și vei descoperi detalii impresionante despre gamerul iRaphahell!

Totul despre iRaphahell

Rafael Georgian Stoica, cunoscut sub numele de iRaphahell, este un icon al gamingului românesc, care prin creativitate și originalitate reușește să-și surprindă chiar și astăzi comunitatea. Acesta și-a făcut debutul în lumea online făcând ceea ce îl pasionează cel mai mult, și a devenit cunoscut pentru sesiunile lui de gaming online, în special pentru sesiunile MineCraft.

Citind acest articol, vei afla câteva dintre cele mai semnificative detalii despre viața lui iRaphahell, dar și despre parcursul lui în mediul online.

Cine este iRaphaell?

iRaphaell este youtuber și, totodată, unul dintre cei mai cunoscuți gameri din România, care are vârsta de 28. Acesta s-a născut în Pitești, județul Argeș, iar data sa ne indică că este zodia vărsător.

Probabil îl recunoșteai pe iRaphahell după frizura și ochelarii specifici. Ei bine, nu de foarte mult timp, acesta a abordat o nouă înfățișare, lăsându-și părul să crească.

Sursă Imagini Innstagram: @iraphahell_official

Cariera lui iRaphaell

Cariera lui iRaphaell în online a început încă din anul 2013, când și-a făcut debutul în lumea gamingului, în special cu jocuri precum MineCraft și GTA.

Primul lui canal de YouTube a fost CoconutBreaker, pe care l-a creat alături de verișorul său, unde conținutul era identic, axat pe zona de gaming, doar că în limba engleză.

Eu eram creierul și mă ocupam de organizare, iar Coconut Breaker se ocupa doar de filmare, el era actorul.

De-a lungul timpului, acesta și-a dezvoltat conținutul, descoperind cât mai multe tipuri jocuri pe care să le împărtășească cu urmăritorii lui. De asemenea, s-a implicat și în multe colaborări cu persoane cunoscute de pe YouTube, dar și cu branduri mari de gaming și tech, precum G2A și GFuel, cu care colaborează până în prezent.

Unul dintre colaboratorii care au rămas alături de el este gamerul xSlayder, care este și el foarte renumit în lumea gamingului.

În anul 2019, pe canalul Lidl România, iRaphahell s-a jucat și cu gătitul, gătind pentru gamerii români, alături de xSlayder, Chef Florin Dumitrescu și actorul Andrei Aradits, cu ocazia inițiativei denumite Like în Bucătărie by LidlRomânia.

Cum stă iRaphahell pe Social Media?

Pe platforma Instagram, este urmărit de aproximativ 298K urmăritori, însă dacă vrei să fii la curent cu tot ceea ce postează el, te încurajez să arunci un ochi pe conturile lui de YouTube și TikTok. Totuși, dacă te interesează drumețiile pe care le face, merită să mai revii din când în când pe pagina lui de Instagram.

Platforma YouTube o putem considera drept „zona de confort” a gamerului, deoarece aici își petrece cea mai mare parte a timpului, postând zilnic conținut focusat pe gaming. Numărul urmăritorilor de pe această platformă este de peste 2,6M subscriberi, iar videoclipurile postate zilnic sunt urmărite de peste 15K de oameni.

Pe TikTok, iRaphahell are 328K urmăritori. La fel ca în cazul platformei YouTube, continutul este axat strict pe gaming, unde explică conceptul unora dintre cele mai noi jocuri pe care le-a descoperit și pe care le-a încercat chiar și el.

Pe iRaphahell îl poți găsi și pe Facebook și Twitter, sub numele de iRaphahell.

Relația lui iRaphahell

În prezent, informațiile despre viața lui amoroasă nu sunt foarte concrete, ba chiar multe dintre sursele online spun că youtuberul este singur acum. Ce știm totuși, este că toată munca și eforturile lui sunt direcționate înspre cariera lui din mediul online, și că acest lucru îl face într-adevăr împlinit sufletește.

Pentru recomandări poți folosi secțiunea de comentarii, iar pentru un pont, poți să-mi lași mesajul tău aici!

Iar dacă ai curiozitatea de a afla mai multe detalii și despre alte persoane, poți să ne scrii fără ezitare pe Instagram, Facebook sau TikTok!

Have a nice day and take care of your soul! 😍🌎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

MidoriStars câștigă premiul BEST MUSIC VIDEO

MidoriStars câștigă premiul BEST MUSIC VIDEO

Totul despre CipFlix: cine este, vârsta, nume real, cariera

Totul despre CipFlix: cine este, vârstă, nume real, cariera