in

AdorAdor

iPhone 15 vine, în sfârșit, și pe culoarea roz! Iată tot ce ar trebui să știi despre noul model de iPhone

Hey, you! Ce știi despre iPhone 15? Hai să îți spun eu în mare despre ce e toată vâlva! După cum știi, noi ne concentrăm pe noutățile cele mai relevante pentru Generația Z. Și bineînțeles, telefonul mobil este SUPER important pentru noi.

Ei, iată care sunt principalele features pe care le-au implementat cei de la Apple.

Care sunt noutățile pe care le oferă iPhone 15?

Culoarea specială

Well, în primul rând, noul model de iPhone vine cu o culoare nouă: roz. Acum, nu știu de ce anume oferă tocmai acum această culoare, dar poaaate că au văzut ce bine a prins Barbie la public.

Culoarea aceasta e diferită de orice alte culori au avut modelele trecute, un roz deschis, aproape pal, iar în jurul camerei foto exterioare rozul este mai ,,viu’’.

iPhone 15 are mufa diferită

Trecut-au zilele în care te chinuiai să găsești un încărcător pentru iPhone printre prietenii tăi. În sfârșit s-a trecut la mufa tip USB C, după reglementările care au intrat recent în vigoare. Soo, s-ar putea spune că în sfârșit sunt în rând cu lumea.

Gama variată de culori

Bineînțeles, deși noul model a fost concentrat pe produsele de culoare roz, există și alte culori. Așa, ca pentru toată lumea.

Așadar, dacă nu vrei un telefon roz (fiindcă nu toată lumea vrea să emane Barbie vibes), celelalte opțiuni sunt după cum urmează:

Oppenheimer much?

iPhone-urile noi, modelele 15 și 15 Plus, vor fi oferite în variantele de culoare roz, galben, verde, albastru și negru.

Noul iPhone 15 Pro va veni cu opțiunea de alege din patru variante texturate de titan: negru, alb, albastru și natural. De asemenea, și iPhone-ul Pro Max va beneficia de aceste patru opțiuni de titan colorat.

Ceasul Apple

Ca să fie toată lumea mulțumită, scriu puțin și despre Apple Watch. Pontul acestei lansări este că și Apple Watch vine în culoarea roz, exact ca telefonul.

În timpul prezentării Apple Watch, culoarea roz a fost în prim-plan – sau mai degrabă, centrul atenției. Noul Apple Watch Seria 9 a făcut o demonstrație a noului său model roz, iar noile modele au apărut în scenă însoțite de o urmă electrică de raze roz.

Nu se știe sigur dacă Barbie a influențat această lansare sau nu. Însă cu prezența filmului peste tot, cu succesul răsunător pe care l-a avut toată vara și cu tot marketingul…un lucru e clar: acum era momentul perfect pentru a lansa această culoare.

Dacă mă întrebi pe mine, 75% din treabă a fost deja făcută de marketingul Barbie. Tot ce a rămas a fost să apeleze la fanii filmului.

În orice caz, spune-mi dacă ai investi (sau poate ai investit deja) în acest telefon. Și spune-mi în comentarii și ce culoare ai ales. Pentru că de la Oppenheimer, până la Barbie și alte inspirații, iPhone este pretutindeni.

Și dacă ți-a plăcut articolul, lasă-mi un pont pentru ce ai mai vrea să citești.

Pe data viitoare, bisous!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

„Cât de des te gândești la Imperiul Roman?” este întrebarea virală pe TikTok

New Family Check cu Theo Rose: Cum să devii familia prietenilor tăi?