in ,

AdorAdor OMGOMG CiudatCiudat SupăratSupărat AmuzantAmuzant PlângePlânge

Totul despre Iorga: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

iorga cine este varsta nume real cariera cover

Pe Iorga poate că o cunoașteți de pe TikTok, fiind una dintre cele mai virale tipe din online românesc ori din show-ul fenomen al lui Selly, „Buzz House”, reality-show-ul în care influencerii locuiesc împreună în aceeaşi casă şi se confruntă cu tot felul de provocări.

Cine este Iorga?

Iorga este foarte cunoscută de pe TikTok și Instagram, unde are o comunitate foarte mare de fani. Ea este iubitoare de frumos, modă, bijuterii, petreceri și mai ales călătorii.

Ea acceptat provocarea lansată de Selly și a participat, timp de o săptămână, la o emisiune concurs pe YouTube. Acolo, împreună cu mai mulți tineri influenți, precum Drăcea, Costi Max, Erika Isac sau Cezara Cristescu, a trecut prin mai multe probe, premiul cel mare fiind de 5.000 de euro.

În carul emisiunii, Iorga a adoptat o atitudine de „mean girl” și a intrat în mai multe conflicte cu colegele sale. Cele vizate au fost, în special, Cezara Cristescu, Skarlet și Maia, care au fost continuu atacate de tânără.

Prin emisiunea Buzz House, care știm deja că este moderată și produsă de Selly, Iorga nu doar că a atras atenția mai multor oameni, ci a avut șansa de a primi un rol într-un film care se va numi BUZZ HOUSE – the Movie. Producția va putea fi vizionată în toate cinematografele din țară.

Care este numele real?

Influencerul este cunoscut ca Iorga în online, dar numele ei real este Iorga Ana Maria Valentina, Iorga fiind numele ei de familie.

Ce vârstă are Iorga?

Deși are un aer destul de matur și un început fructuos de carieră, Ana Maria Valentina Iorga are numai 22 de ani.

@iorgaxk

♬ batman – riley

Cum arată cariera Anei Maria Valentina Iorga?

Am zis deja că Iorga se numără printre cele mai virale fete din online-ul românesc? Categoric, fiindcă așa a început să se remarce.

Cu o transparență care probabil a surprins multă lume, Iorga Ana Maria Valentina a dezvăluit ce sume încasează în fiecare lună din activitatea de pe internet.

„Fac minim 10.000 de euro pe lună, vara, de fapt. În afara verii, 5-6.000 de euro, dar vara e altă lucrare”, a mărturisit aceasta pentru cancan.ro. De asemenea, ea a mărturisit și că este foarte cheltuitoare.

„În prima secundă în care am dat de bani m-am entuziasmat, am spart mall-ul. Mi-am luat machiaje, haine și genți. Oricum, costă cam 200-300 de lei pe zi să trăiești, doar să respiri. Dacă vrei să fumezi o țigară, să bei un suc, ajungi chiar la 300 de lei. Când am început să dau de bani mai ca lumea, m-am aruncat în dragostea mea, Louis Vuitton, și nu m-am mai întors.

După, mi-am luat mașini. Cu cât faci mai mulți bani, cu atât e nevoia să cheltuiești mai mult. M-am bucurat de ei și chiar am vizitat câteva țări. Nu mă abțin de la nimic. Am făcut banii ăia ca să mă bucur de ei. Mi se pare că mi-aș pierde bucăți din suflet să mă gândesc la un tricou și să rămân doar cu gândul la el”, a mai declarat aceasta.

Ce cifre are Iorga în online?

Pe TikTok, Iorga aka @iorgaxk are 649.6K urmăritori, iar pe celelalte rețele de socializare, mai mulți fani i-au dedicat conturi întregi.

Mai mult, pe Iorga o găsiți și pe shop-ul ei online: https://iorgashop.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Tammy Lovin: Cine este, Nume Real, Vârstă și Carieră

Totul despre Tammy Lovin: Cine este, Nume Real, Vârstă și Carieră

NOUA UNSPE și RUBY sunt protagoniștii videoclipului „SPUNE-MI”

NOUA UNSPE și RUBY sunt protagoniștii videoclipului „SPUNE-MI”