in , ,

AdorAdor OMGOMG

Ioana Grama & YSL Beauty: Paris is Always A Good Idea! 😌

Ioana Grama a fost recent la Paris, la invitația brandului YSL Beauty. Influencerița a călătorit în capitala iubirii cu ocazia lansării oficiale a parfumului MYSLF by YSL.

Invitația pentru acest eveniment a fost, de fapt, o oglindă. Pe spatele acesteia se regăseau toate detaliile necesare, precum ora și locația exactă. Cool, right?

Event fit check

Ioana a ales să poarte în seara evenimentului un machiaj intens, ușor smokey, cu eyeliner negru. Tenul a arătat destul de natural și fresh, cu un aspect ușor pudrat și conturat fin. Pentru buze a ales un nude.

În ceea ce privește fit-ul, Ioana a purtat o rochie neagră, o idee transparentă, de la Magda Butrym, un designer de origine poloneză. Mi s-a părut foarte frumoasă rochia, avea câteva flori aplicate central, confecționate din același material. Sandalele cu care a accesorizat ținuta erau tot de la același designer și aveau aceleași aplicații, dar Ioana a ales să le dea jos. Geanta aleasă a fost de la Jimmy Choo.

La eveniment au particpat influenceri din toată Europa și nu numai. Se pare că cei de la YSL au avut și câțiva invitați surpriză.

@ioana.grama Ready for YSL event 🖤 #ioanagramaoutfitoftheday #ioanagramainparis ♬ original sound – Ioana Grama

Work hard, play hard

Recent, Ioana Grama a lansat cele mai noi piese Gramma, propriul său brand de haine. Influencerița a profitat de acest mini-trip pentru a poza câteva piese actuale.

Au ieșit în evidență un palton lung, cu un croi simplu, roz pudrat, și o rochie foarte girly, maxi, cu umeri ușor exagerați, într-o nuanță de verde divină. Pot spune că mi-a amintit de Bridgerton, but maybe it’s just me. Nu știu dacă vă mai aduceți aminte de rochia lui Penelope din sezonul 2, dar pe mine fix la acele momente m-a dus cu gândul – culoarea, croiul, absolut tot.

Noile piese Gramma sunt un staple pentru orice garderobă de toamnă, în special paltonul girly pink (I guess it’s already obvious that I love pink). E clasic, timeless și cu siguranță că nu va fi uitat anul următor când se face frig și trebuie să scoți jachetele și hainele groase ascunse în dulap.

Dacă ai fi primit o astfel de invitație la Paris, care ar fi fost primul loc înspre care te-ai fi îndreptat? Împărtășește-ne în comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

[YAY or NAY?] Squirt Plumping Gloss Stick de la MAC: Lorena Șerban a dat verdictul!

Hai cu mine la shopping de toamnă și-ți voi spune în ce epocă aparții cu adevărat