in , ,

OMGOMG

Ioana Grama discută experiența divorțului și ce impact a avut asupra ei, vezi aici

Într-o discuție sinceră și deschisă pe podcastul lui Radu Țibulcă, Ioana Grama a împărtășit detalii emoționante despre experiența recentă a divorțului său.

Ioana și fostul soț, deși nu mai sunt într-un cuplu, lucrează împreună pentru a o crește fericită și sănătoasă pe fiica lor, Ayana.

Pentru Ioana Grama, ideea de divorț nu este o noutate

Divorțul este întotdeauna un capitol sensibil și Ioana a făcut cunoscut că experiența sa a fost marcată de determinare și dorința de a proteja fericirea și stabilitatea micuței Ayana.

Având în vedere trecutul său personal, cu părinții divorțând când avea doar 6 ani, Ioana a avut o perspectivă profundă asupra impactului acestui eveniment asupra copiilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama)

O despărțire amiabilă și echilibrată

În podcast, Ioana Grama a subliniat că ea și fostul soț au decis să se despartă în mod amiabil, prioritatea principală fiind binele și fericirea lui Ayana.

Ea a menționat: „Ca prieteni, am fost extrem de bine, ca și cuplu nu ne mai înțelegeam.” Cu toate acestea, a adăugat că, în prezent, ei rămân prieteni și că fostul soț este un om extraordinar.

Un aspect notabil al discuției a fost abordarea echilibrată pe care Ioana și fostul ei soț o au în ceea ce privește creșterea copilului.

Ioana a tratat totul cu grație

Evitând conflictele și expunerea online, cuplul demonstrează un angajament puternic față de a asigura o atmosferă pozitivă pentru Ayana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama)

 

Ioana Grama se declară mândră de modul în care au gestionat despărțirea, cu respect și cooperare în beneficiul suprem al copilului lor.

În încheierea subiectului, Ioana Grama a menționat că nu dorește să ofere mai multe explicații și își dorește să-și continue viața personală într-un mod privat și respectuos.

Experiența sa reflectă un exemplu de maturitate și responsabilitate în fața unei perioade delicate, și este evident că Ioana se concentrează pe construirea unei relații sănătoase și armonioase cu fostul ei soț în beneficiul copilului lor.

Tu ce părere ai despre podcast? Ai apucat să-l vizionezi?

It’s a must! Nouă ne-a plăcut mult. A fost refreshing.

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine spune că nu poți vizita Portugalia iarna? Hai să vedem unde a fost Biu Braicu 🦋

Remote Holidays: Cum au arătat sărbătorile de iarnă pentru Sore și primul ei Crăciun departe de casă