in

AdorAdor

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe Instagram în decembrie 2023?

Descoperă clasamentul complet, actualizat

Luna decembrie, pe lângă cadouri și spiritul sărbătorilor de iarnă, ne aduce și cel mai recent top al creatorilor români de conținut de pe Instagram.

De la vede precum Andra și Antonia până la conturi cu citate precum Curierul, descoperă cei 10 influenceri români de pe Instagram și spune-ne dacă-i urmărești deja pe Ai un pont?

 Claudia Pavel aka Cream

Claudia Pavel sau Cream, așa cum o știu românii, este o cântăreață cunoscută de muzică Pop care și-a făcut simțită prezența pe piața românească muzicală încă de la începutul anilor 2000. În prezent nu mai locuiește în țară, dar se dedică în continuare muzicii.

 

Dorian Popa

Poate că acest influencer nu mai are nevoie de nicio introducere, dar pentru cei care erau prea mici atunci, el a debutat în serialul „Pariu cu viața”, un soi de Glee românesc și a devenit cunoscut datorită formației Lala Band.

 

Simona Halep

Simona este o cunoscută tenismenă care, pe rețelele sociale, promovează importanța sportului în viața de zi cu zi, dar și un stil de viață sănătos.

 

Antonia

Antonia este o cântăreață care a intrat în industria muzicii românești la o vârstă destul de fragedă, tot pe la începutul anilor 2000, precum Cream. Ea este mamă și își dedică conturile de Social Media modei.

 

Mirela Dumitrescu

Mirela este un creator de conținut român, cu 1,3 milioane de urmăritor pe Instagram, care se dedică modei și zonei de lifestyle.

 

Alina Eremia

Alina este cântăreață de muzică pop care, la fel ca Dorian Popa, s-a făcut cunoscut-o publicului larg prin serialul „Pariu cu viața” și al trupei Lala Band.

Andra

Andra cântă, dansează și este mamă a doi copii. O puteți urmări constat și ca jurat la concursul „Românii au talent”.

YNY Sebi

YNY Sebi este un foarte tânăr trapper român de 18 ani, care a ajuns repede în topurile muzicale românești.

 

THEO ROSE

Theo Rose este o artistă versatilă de la noi, care face parte, deja de ceva timp, face parte și din juriul de la „Vocea României”.

 

Curierul

În final, dar nu în cele din urmă este Curierul, un cont de Instagram cu citate cu care mulți români au rezonat și rezonează.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 8 decembrie?

Ce mesaj romantic i-a transmis Kourtney Kardashian lui Travis Barker?