in

AdorAdor

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe Instagram în noiembrie 2023?

Descoperă clasamentul complet, actualizat

Scena Instagram din România este plină de creativitate, iar în noiembrie 2023, acești influenceri se remarcă prin conținutul lor unic, prin poveștile captivante pe care le spun și prin numărul mare de fani care-i urmăresc.

 

Iată cine sunt top 10 influenceri români care domină Instagram în noiembrie:

1.

@TravelWithAdela: Adela își poartă urmăritorii într-o călătorie, oferind imagini cu peisaje uimitoare, perspective culturale și sfaturi de călătorie. Cu un amestec perfect de aventură și autenticitate, Adela își asigură primul loc în rândul influencerilor de travel din România.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Backhouse (@travel.with.adela)

 

2.

@FashionistaAlex: Alex este un expert în modă, cu un cont de Instagram dinamic, plin cu cele mai recente tendințe, stiluri și look-uri avansate.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de fashionista (@fashionista_alex)

3.

@TechGuruRo: În fruntea scenei tehnologice din România, @TechGuruRo oferă urmăritorilor o imagine către cele mai recente gadgeturi. Cu talentul de a face tehnologia complexă accesibilă, el este un influencer obligatoriu de urmărit, mai ales dacă ești pasionat de tehnologie.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de TECH GURU (@techguru.pk1)

4.

@ana_izabella.fit: Ana inspiră oamenii să mănânce mai sănătros. De la rutine de antrenament la îndrumări nutriționale, ea promovează starea de bine cu autenticitate și un angajament față de pozitivitatea corpului.

5.

@jamilacuisine: Aducând deliciile culinare în prim-plan, acest influecer ispitește cu creații alimentare delicioase și recomandări de restaurante. De la mâncare stradală la bucătăria gourmet, @FoodieDelightsRO celebrează cultura alimentară diversă a României.

6.

@4fara15: Pentru iubitorii de literatură, @4fara15 este un creator de conținut preferat de oameni. Cu recenzii de carte perspicace, discuții literare și o pasiune pentru povestire, ea încurajează o comunitate de pasionați de carte în România.

7.

@ArtistryAna: Ana își captivează publicul cu creații artistice uluitoare, de la picturi la artă digitală. @ArtistryAna prezintă o parte din comunitatea artistică vibrantă a României.

8.

@GreenThumbMaria: Instagram-ul Mariei este un refugiu pentru pasionații de plante, oferind sfaturi de grădinărit. Contul ei este o gură de aer proaspăt în spațiul digital.

9.

@daddycool.ro: Concentrându-se pe bucuriile și provocările legate de calitatea de părinte, @daddycool.ro oferă o comunitate de relaționare și de sprijin pentru părinții din România.

10.

@irinabinder: Irina inspiră și motivează cu conținutul său pozitiv. De la afirmații zilnice la citate motivaționale, Irina promovează o comunitate care are scopul să te inspire în fiecare zi.

 

Pe măsură ce acești influenceri continuă să modeleze peisajul digital al României, conținutul lor divers oferă un instantaneu al culturii, creativității și spiritului comunitar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cele mai cool căști pe care le-am descoperit în ultima vreme

15 ani de Iulius Mall la Suceava. Sărbătorește în stil mare, împreună cu Raluka și Mario Fresh