in ,

OMGOMG

Insight-uri din relația lui Will Smith și Jada Pinkett Smith

Relațiile celebrităților au întotdeauna stârnit interesul publicului, iar căsătoria de lungă durată dintre Will Smith și Jada Pinkett Smith nu face excepție.

Dezvăluirea lui Jada

Recent, Jada a dezvăluit un secret ținut departe de ochii publicului timp de șapte ani: cei doi au fost separați în mod secret.

Această dezvăluire neașteptată a fost doar unul dintre numeroasele evenimente din viața lor împreună, dar lasă loc la o mulțime de învățăminte și insight-uri prețioase despre durabilitatea unei relații și despre muncă în echipă în cadrul unei căsnicii.

Will Smith, cunoscut pentru rolul său în Fresh Prince of Bel-Air și alte filme de succes, și Jada Pinkett Smith, actriță talentată și producătoare, sunt căsătoriți din 1997.

Cu toate acestea, în ciuda aparențelor exterioare, cei doi au dezvăluit că au trăit într-o separare secretă timp de șapte ani.

De ce a durat atât să comunice publicului?

În timpul unui interviu din cadrul Today Show, Jada a explicat motivul pentru care a așteptat atât de mult timp pentru a dezvălui această schimbare în relația lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by National Geographic TV (@natgeotv)

Ea a menționat că a fost o perioadă de adaptare și învățare despre cum să fie într-un parteneriat adevărat, precum și cum să comunice acest lucru publicului.

Cu alte cuvinte, cei doi încercau să își găsească echilibrul și să se descopere reciproc.

În mod notabil, Jada a subliniat că a făcut o promisiune de a nu divorța, hotărându-se să lucreze împreună cu Will prin orice provocare ar întâlni.

Această promisiune a fost una puternică și reprezintă un aspect important al relației lor.

Cei doi sunt hotărâți să rămână împreună și să depună eforturile necesare pentru a-și reconstrui relația indiferent de situație.

În ce stadiu este acum relația lor?

Într-un interviu separat cu revista People, Jada a subliniat că ei încă lucrează la relația lor și că au depus eforturi comune pentru a face acest lucru.

Acest lucru arată că nu este ușor să menții o căsnicie durabilă, cu atât mai mult în lumina reflectoarelor.

Cu toate acestea, ceea ce este cu adevărat impresionant este faptul că Jada și Will Smith împărtășesc o dragoste profundă și sunt hotărâți să descopere cum se manifestă acest lucru pentru fiecare dintre ei.

 

 

Tu ce spui de Will și Jada? Au avut multe ups and downs, în special în ultimii doi ani.

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cei trei chefi pleacă în următorul sezon de la Chefi la cuțite

Viața de familie, în viziunea influenceriței Marisa Paloma