in , , ,

OMGOMG

Influencerii noștri favoriți [printre care și Catincca] ne învață cum să avem un ten curat, gratuit! Hai să afli

Tu practici aceste obiceiuri de skincare? ;)

Beauty influencer Catincca aduce la lumină trucuri simple și accesibile – gratis – pentru menținerea uneui ten curat, pe care le putem implementa chiar de azi, în propria casă. Simple și de efect, they might change your life, dacă le introduci în rutina ta de skin care.

Într-un TikTok informativ încărcat recent pe pagina sa, Catincca oferă un set de 4 sfaturi prețioase pentru o rutină eficientă de îngrijire a tenului.

  1. Catincca începe prin a sublinia importanța renunțării la uscarea feței cu prosopul, explicând cum acestea pot deveni mediul propice pentru dezvoltarea de bacterii. În schimb, ea menționează că îți lasă pielea să se usuce natural, fără intervenții, și că nu durează mai mult de 2 minute.
  2. Un alt sfat ingenios este acela de a vă spăla pe dinți înainte de a vă curăța fața dimineața, pentru a evita transferul bacteriilor din gură, pe piele.
  3. Catincca ne mai avertizează și cu privire la pericolul stoarcerii coșurilor și a punctelor negre, subliniind că aceste acțiuni pot lăsa urme pe termen lung. Cu o notă de seriozitate, ea atrage atenția asupra zonei de pe față cunoscute drept „Triunghiului Morții”, care se află în jurul nasului, și unde infecțiile provocate de coșurile stoarse pot avea consecințe grave, inclusiv infecții serioase.
  4. Ultimul sfat practic al Catinccăi se referă la dezinfectarea zilnică a telefoanelor cu alcool sanitar, evidențiind faptul că aceste dispozitive pot deveni și ele foarte ușor focare de infecție, iar contactul frecvent cu fața poate contribui la probleme ale pielii.

Cu aceste sfaturi simple și eficiente, Catincca ne demonstrează că o rutină de îngrijire a pielii nu trebuie să fie costisitoare și că mici modificări în obiceiurile zilnice pot face o diferență semnificativă pentru sănătatea tenului nostru.

@catincca Eforturi mici pentru rezultate mari😛 #beauty #skincare #beautyhacks #sfaturibune #tipsandtricks #beautytips #frumusete #ingrijireapielii #rutinadeskincare #acne #acnee #fypシ #fyp #foryou #romania #trending #5pasidebine #viral #misiuneatiktok #zyxcba #piele #healthy #selfcare ♬ greedy – Tate McRae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

New House Tour: @hashemiariana ne prezintă noua ei locuință din București 🤭

Cine are ziua de naștere pe 18 octombrie?