in , ,

AdorAdor

Influencerii în Londra: Carmen Grebenișan și iubitul ei

Într-o escapadă plină de stil și aventură, Carmen Grebenișan și iubitul ei au cucerit inima Londrei și au oferit fanilor lor o incursiune virtuală într-un oraș plin de farmec și eleganță.

Într-o postare carusel pe Instagram, sub descrierea atrăgătoare „A few days in London🤍”, Carmen a dezvăluit detaliile unei călătorii pline de activități captivante.

Plimbări în Londra și good vibes

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

 

În fotografii, cuplul radiază fericire în timp ce se plimbă prin străzile londoneze. Această poză transmite o energie vibrantă și autentică, evidențiind bucuria și conexiunea dintre cei doi.

O altă imagine surprinde pe Carmen în timp ce experimentează cu niște tratamente sau modificări faciale, adăugând o notă de distracție și spontaneitate escapadei lor. We love that for her.

Momentul de shopping este evidențiat printr-o imagine în care Carmen probează o rochie superbă. Eleganța și stilul său sunt pe deplin evidente, iar această incursiune în lumea modei londoneze oferă o doză de inspirație pentru fanii săi.

Carmen Grebenișan și gustările delicioase

Fotografiile de la gustarea de bunătăți și de la o sesiune relaxată de cafea adaugă un element personal și autentic la călătoria lor, arătând că experiența în Londra este despre savurarea fiecărui moment.

Luxury și fun

O parte importantă a călătoriei lor a fost și oprirea pentru window shopping la Cartier.

Imaginile reflectă fascinația pentru lux și eleganță, aruncând o privire în lumea luxoasă a bijuteriilor și accesoriilor de calitate.

Escapada lui Carmen Grebenișan, a iubitului ei și a cei cărora le sunt apropiați lor în Londra a fost o combinație perfectă între distracție, stil și explorare.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

 

Prin postările lor, au reușit să transmită o atmosferă prietenoasă și cool, oferind fanilor o privire în culisele unei călătorii pline de momente memorabile în inima unui oraș vibrant și sofisticat.

Tu ai vrea să vizitezi Londra?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Reel-ul breathtaking al lui Valerie Lungu alături de iubitul ei ❤️

Cine are ziua de naștere pe 4 ianuarie?