in

AdorAdor

În ce produse „scumpe” merită să investim banii? Andra Vaida ne spune părerea sa

Andra Vaida dezvăluie într-un videoclip recent pasiunea sa pentru lucrurile scumpe, considerându-le investiții valoroase în confortul și calitatea vieții de zi cu zi. Lista ei cu obiecte prețioase care au meritat banii devine o sursă inspirațională chiar și pentru idei de cadouri de Crăciun.

Căștile – always a must

Căștile preferate ale Andrei reprezintă prima achiziție menționată în videoclip. Ea mărturisește că le-a luat înainte ca acestea să devină la modă pe TikTok și susține că sunt esențiale pentru zboruri relaxante și activități de lucru, asigurând izolarea fonică până și în mediile aglomerate.

Nelipsitul iPad

Dispozitivul iPad este următoarea recomandare, descris ca fiind ușor de utilizat și versatil, potrivit pentru notițe, desen, editare foto și relaxare. Andra subliniază faptul că alegerea modelului iPad dintr-a patra generație a fost o decizie înțeleaptă, asigurându-se că se potrivește atât scopurilor profesionale, cât și celor personale.

Bijuteriile de calitate – o investiție care merită

Investiția în aur sau bijuterii placate cu aur este menționată drept o alegere valoroasă. Andra consideră că aceste piese nu numai că îți păstrează valoarea în timp, dar și adaugă o notă de eleganță și pot fi moștenite de generațiile viitoare.

@andravaida Am vazut ideea asta si m-am gandit sa impartasesc si eu lucrurile pe care nu imi pare rau ca am cheltuit bani si care ar outea sa fie si Cadouri de Craciun #lucruricareisimeritabanii #ideidecadouridecraciun #lucrurilemelefavorite ♬ original sound – Andra Vaida

Boxele bluetooth

Un alt element apreciat de influenceră este boxa bluetooth, esențială pentru cei care iubesc să asculte muzică în diverse medii. Iar o boxă bună mereu te salvează la o petrecere împreună cu amicii.

Miresme luxoase

Piesa de rezistență a videoclipului este un parfum special, achiziționat din Marea Britanie, numit „Ruh.” Acest parfum personalizat are un miros luxos, atrăgând atenția și primind laude constant. Definetly, an investment worth the money.

Andra încheie cu o mențiune specială pentru poșeta vintage Chanel, o achiziție făcută de pe Vestiaire Collective, care reprezintă un simbol al eleganței și un cadou deosebit pentru oricine își dorește să se răsfețe cu un brand clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Care-i treaba cu Artichoke Social House, localul din București unde s-ar putea să dai peste Silviu Faiăr?

Unde călătorește Sabin Streza