in ,

AdorAdor OMGOMG

În ce produse de beauty CHIAR MERITĂ să investim? Hai să afli ce recomandă influencerii români în care avem cea mai multă încredere [inclusiv Ștefania Olariu]

„Dacă Ștefania Olariu spune că un produs e bun, te duci și-l cumperi.” O spun eu, o spun fanii Ștefaniei și o spune chiar și una dintre influencerițele noastre preferate, Yoyo.

Citatul acesta l-am extras dintr-un clip postat de Yoyo pe TikTok în urmă cu nu foarte mult timp, în care își dorea să încerce câteva dintre produsele pe care Ștefania Olariu le-a recomandat în clipurile sale. Prezentându-le cu un entuziasm evident, Yoyo împărtășește impresiile ei despre aceste produse și aduce o perspectivă nouă, detaliată asupra recomandărilor făcute de Ștefania.

@__y.o.y.o__ @Stefania Olariu NEVER disappoints😭 jur ca orice recomanda TREBUIE sa incerc, mai ales daca e de la @Sephora Collection 🥹 ADOR absolut TOT, mai ales fondul de ten!! daca ati incercat sau incercati produsele, let me know what you think💙 eu personal le ador!!! ad #sephoracollection ♬ original sound – Yoyo

Baza Perfecting Glow Primer de la Sephora – 10/10, iar fondul de ten de tip pudră de la Sephora este impecabil. Odată puse bazele machiajului, este timpul să trecem la culoare.

Paleta Color Shifter din gama Sephora Collection pare să o fi impresionat profund pe Yoyo, însă, cu un asemenea pigment, oare o putem învinovăți?

Cât despre lip combo-ul sugerat de Ștefania, nu sunt multe de spus, decât „știți când gășiți rujul ăla”? Nici nu mai e nevoie să adaug și eu ceva aici, cred că am fost toate convinse de replica asta.

All in all, Yoyo pare extaziată de produsele recomandate de Ștefania și chiar îi mulțumește pentru sugestii la finalul videoclipului. Date fiind atât look-ul, cât și reacția lui Yoyo după testarea produselor, nu pot decât să reiterez ceva ce a menționat și ea în cadrul TikTok-ului, anume: Ștefania, you are onto something.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 11 octombrie?

All eyes on her: Unde călătorește Mara Ognean?