in ,

Totul despre imoGen: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre imoGen_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

imoGen este unul din cei mai cunoscuți, dar și controversați vloggeri din România. El a devenit cunoscut publicului larg prin intermediul poveștilor hilare și ciudate pe care le-a spus pe net, precum cea în care mama lui sugea picioarele unei găini.

În acest articol vom afla totul despre imoGen. Vom descoperi cine este, care este numele lui real, dar și vârsta pe care o are și cum arată cariera lui astăzi.

Hai să aflăm împreună totul despre imoGen, un vlogger al tinerei generații.

Cine este imoGen?

După cum am spus și în introducere, imoGen este un cunoscut vlogger autohton care s-a făcut cunoscut, mai mult, în urma scandalurilor care au apărut în presă.

În 2020, acesta a făcut isterie pe internet atunci când și-a dat întâlnire cu fanii în centrul Buzăului. Poliția a trebuit să intervină atunci pentru a calma spiritele.

„Mulțumiri sutelor de persoane prezente. Domnii polițiști nu mi-au făcut nimic, am mers cu ei la secție unde mă așteptam să primesc o amendă foarte mare, am ales să evit tot scandalul și am plecat pe ușa din spate unde aceștia m-au dus la mașina mea. False Ştiri, au fost chiar ok! Era ceva neorganizat totuși”, a declarat vloggerul după acel episod.

 Care este numele real al lui imoGen?

imoGen s-a născut în Giurgiu, iar numele lui real este Marius Neagu.

„Giurgiu este oraşul în care nu ai vreo şansă. Te poţi angaja doar pompier, jandarm, polițist, în altă parte nu ai unde. Vreau să-i învăţ pe ăştia, copiii din Giurgiu care se uită la mine: bac-ul şi apoi la Bucureşti… să scape. Este o închisoare în Giurgiu. Dacă-l aduci pe Dragnea în Giurgiu, plânge mai rău ca la puşcărie. Nu ai ce să faci, este foarte mic, foarte naşpa. Toată lumea trebuie să plece din Giurgiu. Bă, lasă-ţi oraşul gol!”, a declarat vlogger-ul despre orașul său natal.

Ce vârstă are imoGen?

imoGen ori după numele său real, Marius Neagu este un tânăr de 32 de ani care, într-un fel sau altul, a reușit să cucerească publicul românesc, în special cel foarte tânăr, căruia îi plac poveștile ciudate și amuzante.

@iimogen30

E greu cu mine

♬ original sound – imoGen

Cum arată cariera lui?

Cum am mai spus pe parcursul acestui articol, imoGen sau Marius Neagu a reușit să prindă foarte bine la publicul larg. Atât de bine încât rețelele sale sociale au explodat în cifre. Astfel, cu ceva muncă, ce-i drept, imoGen a devenit un vlogger cunoscut de pe meleagurile noastre.

Spre exemplu, pe YouTube acesta a strâns 380 de mii de abonați, iar pe Instagram are 318 mii de fani care-l urmăresc. De asemenea, el nu lipsește nici de pe TikTok, unde are aproape 500 de mii de urmăritori. Sună foarte bine, nu?

Mai mult decât atât, pe lângă scandalurile iscate, Marius Neagu face și lucruri bune. Da, da, nu este nicio ironie. imoGen s-a implicat și în viața unor persoane fără posibilităţi ori cu resurse restrânse.

Acum ceva timp, vlogger-ul a primit un comentariu la un video în care un om i-a cerut ajutorul să-și plătească datoria la proprietarul la care stătea în chirie. Impresionat de mesaj, imoGen a aflat mai multe despre caz și l-a ajutat să scape din situație, oferindu-i suma de bani de care avea nevoie.

În schimb, el are o părere despre orice. De la politică până la situația din diaspora și nu numai.

Tu îl urmărești pe imoGen în online? Dacă răspunsul tău este pozitiv, scrie-ne, te rog, pe „Ai un Pont?” și spune-ne de ce îți place atât de tare. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre.

De asemenea, ai anumiți preferați despre care ți-ar plăcea să citești? Tell us!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Iulia Albu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Iulia Albu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Vlad Neamțu_ Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Vlad Neamțu: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră