in ,

AdorAdor

Totul despre IHATEPINK: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră, Relație

Alfă acum câteva lucruri despre gamer-ul IHATEPINK!

Totul despre IHATEPINK

Cu o experientă de peste 10 ani în mediul online, Racoviță Liviu Andrei, cunoscut sub numele de IHATEPINK, a reușit să se mențină relevant în industrie prin consecvență și multă dedicare. În timp, personalitatea lui a devenit inconfundabilă, în prezent fiind cunoscut drept unul dintre cei mai de seamă gameri din România.

Cine este IHATEPINK?

IHATEPINK este un YouTuber și gamer roman, în vârstă de 29 din Bârlad, județul Vaslui. Data lui de naștere ne indică faptul că este zodia Vărsător.

Cu toate că numele de IHATEPINK este unul cunoscut, în special în lumea gamingului, acesta recunoaște în podcastul lui Painutz faptul că el nu se consideră a fi un nume mare, o persoană atât de cunoscută.

Mai mult decât atât, el spune că este o persoană retrasă și destul de introvertită, căreia nu îi place să iasă în evidență. Și mai degrabă alege să fie silențios, tăcut și doar să observe ce se întâmplă în jurul lui.

La întrebarea, „Ce înseamnă fericirea?”, acesta a răspuns faptul că, la un moment dat, toată lumea își găsește fericirea, însă durata fericirii depinde foarte mult de fiecare persoană în parte, și de cum alege să managerieze această fericire.

Sursă Imagini Instagram: ihatepinktf

Cariera lui IHATEPINK

Cariera lui din mediul online a început în urmă cu o lungă perioadă de timp, mai exact din anul 2012, atunci când și-a creat canalul de YouTube, urmând ca în 2015 să publice primul lui videoclip.

Încă din copilărie pasiunea lui pentru tehnologie l-a împins să urmeze un profil real în liceu, și anume profilul de matematică-informatică, în Vaslui.

Câțiva ani mai târziu, a aplicat la facultate în Galați, unde a urmat profilul de Contabilitate cu învățământ la distanță, însă doar pentru un semestru. Foarte curând și-a dat seama că acest profil nu îl satisfice îndeajuns, astfel că a continuat să se axeze pe partea de creare de conținut.

Acesta mai este cunoscut și pentru colaborările din trecut, pe care le-a avut cu gamerul român MAXInfinite.

Cum stă IHATEPINK pe Social Media?

Locurile în care îl poți găsi pe IHATEPINK sunt în special: YouTube și Instagram.

Pe platforma YouTube, este urmărit de peste 1,55M de subscriberi, aici conținutul fiind focusat pe gaming și pe vlogging.

În schimb, pe platforma Instagram, are 355K urmăritori, și este locul în care el împărtășește cu urmăritorii, atât pasiunea lui pentru activitatea fizică și sport, cât și cele mai importante și semnificative momente din viața personală.

De asemenea, tot online poți accesa propriul lui shop online, numit IHATEPINK Shop, de unde poți achiziționa tricouri de toate culorile, hanorace de diferite dimensiuni, fesuri de toate formele și ghiozdane. Recent, a introdus și noua colecție, GYM collection.

Așadar, dacă ești pasionat de mersul la sală, poți arunca o geană la el pe site.

Relația lui IHATEPINK

În momentul de față, ce știm concret este faptul că în viața lui IHATEPINK există o parteneră, însă momentan se ferește să ofere mai multe detalii despre această relație.

Concret, youtuber-ul a evidențiat cu ocazia unor apariții în mediul online, faptul că are o iubită, și de asemenea, a publicat și pe canalul lui de YouTube, un clip de gaming, intitulat „Concurs de BAZE ASCUNSE pe Minecraft cu IUBITA”.

Urmăritorii nu au avut ocazia să o vadă la față, însă au putut să audă vocea ei, iar presupunerile curioșilor legate de identitatea fetei au început să curgă în secțiunea de comentarii.

Deși nu cunoaștem numele și identitatea iubitei, putem observa din videoclip faptul că el se simte în siguranță, vorbind și interacționând cu ea. Iar pentru acest motiv, noi nu putem decât să ne bucurăm pentru ei și să le dorim tot ce este mai bun.

Dacă știi și tu alte detalii despre IHATEPINK și vrei și vrei să le împărtășești cu cineva, nu ezita să-mi lași mesajul tău, chiar aici! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Mircea Căpățână: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Mircea Căpățână: Cine este, vârsta, biografia, cariera

MidoriStars câștigă premiul BEST MUSIC VIDEO

MidoriStars câștigă premiul BEST MUSIC VIDEO