in ,

AdorAdor

Totul despre Idkxsh: Cine este, Carieră, Relație

Descoperă acum întregul parcurs al lui Idkxsh!

Totul despre Idkxsh

Cu toate că este unul dintre cei mai tineri artiști din industria muzicală din România, acest lucru nu l-a împiedicat pe Idkxsh să cucerească inimile și urechile ascultătorilor de muzică trap.

Cine este Idkxsh?

Numele real al lui Idkxsh este Ștefan, și este „un băiat normal, care vrea să facă ceva semnificativ cu viața lui, și să se prezinte în fața oamenilor, exact așa cum este el cu adevărat”.

Dacă te întrebi care a fost sursa inspirației în alegerea numelui de scenă „Idkxsh”, acesta a povestit cu ocazia mai multor apariții publice, o experiență amuzantă din școala generală, când a primit o provocare din partea colegilor, în care acesta trebuia să spună timp de patru ore, expresia „nu știu”. Iar, de atunci, oamenii au început să îi spună „I Don’t Know”.

El s-a născut la data de 29 Decembrie, în Buzău, unde a și crescut până la vârsta de 8 ani alături de bunicii lui, urmând ca apoi să locuiască cu sora și tatăl lui. După împlinirea vârstei de 17 ani, acesta s-a mutat la Capitală, pentru a da o șansă reală visului său de a compune și de a cânta.

„Visul meu este să ajung tare rău de tot cu muzica, la fel ca Travis Scott!”

Pasiunea lui pentru muzică a început încă de când era mic. Pe atunci, spune el, era un „băiat de cartier care asculta mult rapp”, iar acel stil de viață l-a inspirat în tot ceea ce a făcut, inclusiv până în prezent.

Totodată, pasiunea pentru latura muzicală i-a fost insuflată și de către tatăl său care este lăutar. Deși apreciază muzica lăutărească, acest gen muzical nu-l reprezintă, dar în viitor, ia în calcul colaborare alături tatăl său.

Ai tinde să crezi că Idkxsh ascultă doar rapp și trap, însă acesta recunoaște că ascultă orice gen de muzică, în funcție de starea generală în care se află la momentul respectiv. Ascultă de la Justin Bieber și Selena Gomez, până la The Weeknd, Future și Travis Scott.

Pe lângă latura muzicală, tânărul și-a dezvoltat și o pasiune pentru fashion, ajungând să-și organizeze fiecare outfit în funcție de evenimentele la care participă, fiind preocupat și de asortarea corectă a accesoriilor vestimentare, și nu numai.

Un alt lucru pe care probabil nu îl știai despre Idkxsh, este că în copilărie a practicat timp de 7 ani K1, unde a și câștigat locul 1 mondial.

Sursă Imagini Instagram: @idkxsh

Carieră Idkxsh

Idkxsh a studiat timp de trei ani actoria la liceul Margareta Sterian din Buzău, urmând ca ultimul an de liceu să îl continue la București, pe profilul de filologie. Acesta și-a ales un profil care să îi permită să aibă timp și pentru muzică.

Înainte ca el să ajungă la București, la vârsta de 15 ani, scria melodii, pe care le și vindea, făcând anunțuri pe story.

Primul lui album a fost albumul Nonchalant, care a apărut în data de 10 Iunie 2022, și care cuprinde 17 melodii.

Cea mai mare realizare a lui este albumul Nonchalant, despre care el consideră că a fost puntea lui de lansare în cariera muzicală.

„Dacă nu era albumul ăsta, eu în momentul acesta nu mai eram aici”

Noul album Cartea Junglei, este cel de-al doilea album al lui, și a apărut pe data de 10 Noiembrie 2023 și are incorporate nouă melodii.

În podcastul lui @emyinpersoana, Idkxsh măreturisește că fost mai greu să lucreze la albumul „Cartea Junglei”, spre deosebire de primul album. La primul album, el a lucrat singur, pe când în cazul celui de-al doilea album, au fost prezenți oameni care au putut să-și dea cu părerea, dar și procesul de scriere a melodiilor a fost putin mai greoi și mai complicat.

Pe data de 12 aprilie 2024, a avut loc și lansarea propriu-zisă albumului Cartea Junglei la Arenele Romane.

Poți asculta chiar și tu noul album, dând click aici!

Totul despre Idkxsh

Sursă Imagine Instagram: @idkxsh

Pe lângă melodiile lui, tânărul este cunoscut și pentru cloaborările pe care le are cu nume mari ale trapului românesc, precum Marko Glass, Rava, Satra Benz, Bvcovia, Berechet și alții.

Pe Idkxsh îl poți găsi și pe YouTube într-o sesiune de muzică la Urbanist Sessions, despre care spune el că a fost visul lui să ajungă să interpreteze acolo.

Totul despre Idkxsh

Sursă Imagine Instagram: @idkxsh

De asemenea, a cântat și la Hustle la Azuga, iar primul festival la care a cântat a fost Beach Please.

Relație Idkxsh

Despre viața amoroasă a lui Idkxsh, din ultima vreme, nu  avem prea multe informații, însă ce avem sunt detaliile pe care le-a împărtășit el în urmă cu ceva timp, despre relația de iubire pe care o avea cu o fată pe nume Andreea, pe care a cunoscut-o prin intermediul platformei TikTok.

Dacă știi și mai multe detalii despre Idkxsh, lasă-mi un mesaj aici! 😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Fabius Antal

Totul despre Fabius Antal: Cine este, Carieră, Relație

Totul despre Cristian Dascalu Cine este, Vârstă, Carieră

Totul despre Cristian Dascalu: Cine este, Vârstă, Carieră