in ,

AdorAdor

Idei de cadouri crăciunistice pentru iubita ta, inspirate de clipul postat de Lorena Șerban

În ultimul său clip, Lorena Șerban ne-a oferit nu doar o privire în garderoba sa de iarnă, ci și o sursă de inspirație pentru cadourile de Crăciun destinate iubitelor și fetelor dragi din viața noastră.

Deși nu a specificat explicit aceste idei, noi am identificat câteva sugestii minunate care ar putea constitui cadouri perfecte pentru sezonul festiv.

Lorena Șerban ne inspiră să fim cozy

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

În clip, Lorena a îmbrăcat o pijamă cu inimioare roșii, satinată, sugerând că o astfel de piesă ar putea fi nu doar confortabilă, ci și adorabilă pentru serile reci de iarnă.

Accesoriile pe care le-a prezentat, precum papucii de casă pufoși, anume UGG-urile care au făcut furori pe internet și cana cu tematică crăciunistică, ne-au lansat idei pentru cadouri practice și pline de farmec.2

Șosetele crăciunistice, pantalonii de pijama în carouri și puloverul pufos au fost alte elemente prezente în clip, iar acestea pot reprezenta alegeri grozave pentru a completa un cadou gândit cu atenție.

Idei de toate felurile

În plus, mănușile, decorațiunile cu oameni de turtă dulce și un palton gros au adăugat la lista de sugestii festive, on a budget și nu numai.

Chiar dacă Lorena nu a enumerat explicit idei, clipul ei unde ne prezintă un winter fit lovely a stârnit imaginația și a oferit indicii despre cadourile potrivite pentru a aduce zâmbetul pe chipul iubitelor în acest sezon special.

Tu ce le-ai luat oamenilor dragi din viața ta?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ai părul vopsit? Uite câteva tips de la Alina Ceușan despre cum să ai grijă de părul tău 👱🏻‍♀️

4 Practici Mindfulness de Sărbători pentru un Gen Z