in

AdorAdor

Idei cool de costume de Halloween pentru cupluri 🫠

Halloween-ul este o sărbătoare perfectă pentru a vă bucura de creație și a vă arăta spiritul de echipă alături de persoana iubită.

Un costum de Halloween pentru cupluri este o modalitate minunată de a face impresie la petrecerile tematice sau de a vă plimba pe străzi cu un stil unic în această noapte înfricoșătoare.

Iată câteva idei cool de costume de Halloween pentru cupluri care vă vor inspira să vă pregătiți pentru cea mai terifiantă zi a anului.

Morticia și Gomez Addams

Dacă sunteți fani ai filmului și serialului The Addams Family, transformarea în Morticia și Gomez Addams este o alegere ideală. (Știm deja de la Valerie Lungu!)

Morticia poate purta o rochie neagră lungă și gotică, în timp ce Gomez poate alege un costum elegant cu o cravată și o pereche de pantaloni negri.

Aceste costume vă vor transforma într-un cuplu înfricoșător, dar elegant, care va atrage toate privirile.

Kim Possible și Ron

Pentru fanii seriei animate Kim Possible, transformarea în acest cuplu de eroi moderni este o alegere plină de stil. Kim poate purta un costum inspirat de ținuta sa iconică.

În același timp, Ron poate opta pentru o bluză neagră și o pereche de pantaloni gri, imitând stilul său relaxat și distrat.

Bonnie și Clyde

Dacă sunteți în căutarea unui costum de cuplu clasic, inspirat din istorie, costumul Bonnie și Clyde este o alegere grozavă.

Această pereche celebra de infractori din perioda prohibiției poate fi reprezentată cu haine retro, cu un stil anilor ’30.

Bonnie poate purta o rochie elegantă, în timp ce Clyde poate opta pentru un costum și o pălărie fedora. Adăugați puțin machiaj dramatic pentru efectul complet.

Barbenheimer

Pentru cei care au văzut ambele filme și poate au păreri diferite sau doar își doresc să adauge o notă de amuzament, o idee excepțională pentru un Halloween cât mai comic ar fi Barbie și J. Robert Oppenheimer.

Cele două filme au făcut senzație anul acesta și au strâns miliarde de spectatori la cinema. Foarte probabil ca și tu să fi văzut măcar unul dintre ele!

Am lăsat ce e mai bun pentru final.

Hailey și Justin Bieber

Un costum care reprezintă faimosul moment în care Hailey a reușit să se îmbrace excepțional, fără cusur, iar Justin nu s-a sinchisit decât să arunce un trening dezordonat și o șapcă.

Poate fi un costum funny, pentru cunoscători, și poate stârni multe râsete, în același timp reprezentând dinamica relației tale.

Cu aceste idei de costume de Halloween pentru cupluri, puteți să vă transformați în personaje memorabile din lumea filmelor și a cărților sau să recreați momente iconice.

Voi ce ați alege de aici?

Let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Anca Broască vorbește cu voce tare despre feminitate, vindecare și prietenie pe Instagram

Cine are ziua de naștere pe 28 octombrie?