in , ,

AdorAdor OMGOMG

Iată ce cadou i-a făcut Mira mamei sale, de ziua ei de naștere 🥹

Pont: I-a făcut o surpriză de zile mari!

Recent, Mira, cunoscuta și draga noastră artistă, a postat un videoclip adorabil pe TikTok, surprinzându-ne cu gestul înduioșător pe care l-a făcut pentru mama ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

Într-un clip plin de emoție și umor, Mira și iubitul său, Levi, au împărtășit cu noi procesul prin care mama artistei a deslușit misterul surprizei pregătite cu dragoste pentru aceasta.

O călătorie învăluită în mister

Videoclipul începe cu cei doi, entuziasmați, explicând cum au decis să o surprindă mama artistei de ziua ei specială. Cu zâmbete și voioșie, Mira și Levi ne arată momentul în care mama Mirei, fără să știe destinația, îi însoțește la aeroport. Cei doi încearcă din răsputeri să păstreze intact misterul destinației, simulând până și faătul că ar fi uitat pașaportul mamei Mirei acasă, moment care stârnește râsetele sincere ale artistei.

Clipa mult așteptată: dezvăluirea

În momentul în care ajung la poarta de îmbarcare, mama Mirei află, în cele din urmă, destinația finală: Dubai. Artista ne dezvăluie că a fost un vis de-al mamei sale să ajungă acolo, iar din acest motiv, călătoria a reprezentat cadoul perfect pentru ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Miami, Arabia…

După sosirea în Dubai, cei trei împărtășesc momente unice și pline de bucurie, iar Mira postează un TikTok adorabil alături de mama sa, dansând pe noul ei cântec în colaborare cu Theo Rose. Imaginile sunt pline de veselie și iubire, reflectând fericirea momentului.

@mira La multi aniiii, mamaaa ♥️ te iubesc! #happybirthday #canromania #newmusic ♬ MIRA x Theo Rose x Ca In Romania x Sped Up – MIRA

Comunitatea online a artistei a putut, de asemenea, să urmărească aventura lor în Dubai prin fotografiile postate pe Instagram, unde Mira a împărtășit momente vesele și amuzante petrecute alături de mama sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Prin gestul său înduioșător, Mira ne arată că uneori cele mai autentice surprize sunt cele care arată cât de multă atenție și ascultare le dăm celor dragi nouă și dorințelor pe care ei le au.

Ție cum îți place să-ți surprinzi persoanele dragi cu ocazia zilei lor de naștere?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 19 noiembrie?

Welcome to the Renaissance! Când va apărea documentarul lui Beyonce?