in ,

AdorAdor

Totul despre Ian: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

totul despre ian cine este nume real varsta cariera

Ian este unul din cei mai ascultați trapperi din momentul de față, în special de tinerii din generația Z.

Dacă și tu îl asculți pe Ian când te plimbi prin oraș, la căști, ori în autobuz, metrou sau tramvai, citește articolul și află totul despre el, de la cine este până la nume real, vârstă și cum arată cariera lui ca artist muzical în România.

Hai să descoperim împreună totul despre Ian!

Cine este Ian?

Ian este un artist trap extrem de urmărit de generația tânără. Dacă nu ne credeți, atunci cifrele de pe YouTube și Instagram pot demonstra cât de ascultat este acest tânăr. Spre exemplu, pe YouTube are 221 de mii de abonați, iar pe Instagram a ajuns la 325 de mii de urmăritori.

Cu toate acestea, nu cifrele îl definesc, ci muzica pe care o face și cine este el cu adevărat.

Eu nu fac asta pentru faimă, bani, femei sau confirmare. Eu știu cine sunt, știu ce pot face și știu ce-am trăit. Se vede că majoritatea fac asta din disperare sau că vor să demonstreze ceva. Eu vreau să fac muzică și să inspir lume, a declarat într-un interviu pentru Vice.

 Care este numele real al lui Ian?

Dacă nu te-ai prins deja, Ian este nume de scenă. Acesta este mai scurt, de impact, deci ușor de memorat de public. Cu toate acestea, spre deosebire de alți artiști, el nu își ascunde numele real.

Așadar, numele lui real este Anghel Georgian Bogdan.

Ce vârstă are Ian?

Ian sau Anghel Georgian Bogdan, unul din cei mai îndrăgiț trapperi români de la ora actuală s-a născut în data de 20 mai 1996, deci are nu mai mult și nici mai puțin de 28 de ani.

Cum arată cariera lui

Ian a început să facă muzică încă dinainte de avea buletin, mai exact, de la frageda vârstă de 13 ani a început cu producția de beat-uri de muzică electronică, dubstep și minimale. Cu toate acestea, el a intrat în universul muzicii trap în 2017, când a înființat un label alături de Azteca.

Cei doi au avut un succes uriaș și zdrobitor. Au scos hit după hit, au fost primiți tare bine de public, dar din păcate, nu după foarte mult timp, mai exact, în 2019 cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, după ce au fost implicați într-un scandal de proporții mari.

Ian a fost dependent de alcool și droguri o perioadă îndelungată de timp, însă a reușit să se vindece de aceste dependențe. Recunoaște că a fost cea mai bună alegere pe care a făcut-o. Mai mult, după ce a lansat albumul solo „Slayer”, artistul de muzică trap a oferit un interviu pentru Vice în care o vorbit deschis despre experiențe lui  și a subliniat că viciile nu sunt motive de laudă.

„Mereu am trăit printre oameni care se lăudau cu cât de mult bagă ei și câte fac ei. Și fix noi, ăștia care chiar băgam mult și făceam căcaturi, nu vorbeam despre asta decât în cercul nostru. Lumea care vorbește mult trăiește puțin”, a spus în cadrul interviului.

 Astăzi, el este cunoscut publicului larg, în special consumatorilor de trap pentru piese precum „Selgros”, „Oh My”, „E”, „Peste”, dar și pentru că a cântat inclusiv piesa oficială a serialului „Clanul”, alături de Theo Rose.

„Am realizat că drogurile nu te duc nicăieri și că tre să mă pun grav pe muncă, dacă vreau să ajung unde vreau să ajung.”, a mai declarat pentru Vice.

Scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne care este melodia ta preferată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Cristina Ciobănașu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Cristina Ciobănașu: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

La povești și cântece de suflet în Sufrageria Irinei Rimes - datele turneului

La povești și cântece de suflet în Sufrageria Irinei Rimes – datele turneului