in ,

Începe Hustle Music Festival, evenimentul care adună cântăreții și creatorii tăi preferați

Începe Hustle Music Festival, evenimentul care adună cântăreții și creatorii tăi preferați

Totul este oficial și pe țeavă! Luna aceasta va avea loc cea de-a treia ediție a Hustle Music Festival, evenimentul OG al trap-ului românesc.

Față de celelalte ediții, anul acesta Hustle Music Festival va avea loc la mare, mai exact, la Costinești. Zilele pline de muzică și fun vor fi între 26 și 28 aprilie, primul weekend din vacanța de primăvară, cu câteva zile înainte de 1 mai și cu o săptămână înainte de Paște, deci perioada perfectă pentru un trip la mare, fără compromisuri!

 

Pe scenă vor urca artiști ca: ALBERTTNBN, AMULY, AZTECA, BERECHET, BITZA, CALINACHO, CANDYBOII, CEDRY2K, DELIRIC & DOC & DJ NASA, DZWS, ERIKA ISAC, FAUST & BOCASECA, FC DNB, GUESS WHO, IAN, IDK, KILLA FONIC, LA FAMILIA, MACANACHE, MARKO GLASS X BVCOVIA, MGK666, MGL, NOUA UNSPE, OSCAR, PARZITII, PETRE STEFAN, PHUNK B, RARES, RAUL WS, RAVA, SAPTE, SATRA B.E.N.Z., SOLOMON, SPECII, STEF COSTEA, TOMI MARFA, TUSSIN, VLAD FLUERARU, YNY SEBI.

De asemenea, vei putea întâlni mare parte din creatorii de conținut pe care-i urmărești. În fruntea listei sunt: SELLY, IORGA, ADRIAN ELICOPTER, YNY SEBI, ERIKA ISAC, BVCOVIA, MARKO GLASS, IDK, ALBERTTNBN, COSTI MAX, IRAPHAHELL, THEO ZECIU, JAXITV, IMOGEN, BIANCA ADAM și nu numai.

Pregătește-te pentru cel mai fain festival de muzică trap din România!

Cine poate participa la Hustle Music Festival?

Vârsta minimă de participare la acest eveniment este de 16 ani. Persoanele sub 18 ani au acces în festival doar dacă prezintă acordul parental printat și semnat de către un părinte sau un tutore legal.

Încă un aspect important menționat și pe site-ul oficial al festivalului este că biletele sunt netransmisibile și nominale. La check-out-ul de pe iabilet.ro, trebuie să selectezi vârsta și să introduci numele legal complet al persoanei care va folosi biletul.

Numele furnizat la momentul achiziționării trebuie să coincidă cu cel de pe actul de identitate care va fi prezentat împreună cu biletul la check-in-ul în festival și acordul parental, dacă este cazul.

Tu ești pregătit să îți vezi preferații din lumea trap-ului? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne!

Pentru a fi la curent și a afla toate informațiile de care ai nevoie, dă un follow contului oficial de Instagram al festivalului. În perioada următoare vei afla printre primele persoane ce artiști români și nu numai 👀 vor urca pe scenă în fața hustlerilor de la malul mării!

Cu siguranță va fi un eveniment de neuitat!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

rezolva testul si afla cat de multe stii despre Romania

Află cât de bine cunoști România!

Cine este Claudia Radu, co-fondatoare Circe - un interviu despre sănătatea mesntruală

Cine este Claudia Radu, co-fondatoarea Circe – un interviu despre sănătatea menstruală