in , ,

OMGOMG

How to… autumn? Andreea Balaban ne arată cum să aducem atmosfera cozy a sezonului autumnal în propriile case

Check it ouuut

Din titlul sugestiv al videoclipului încărcat de Andreea Balaban pe YouTube, „Treburi tomnatice 2023: decoratiuni, pijamale, lumanari, parfumuri, filme & muzică”, se desprinde o parcă un iz subtil de dovleac și scorțișoară și ești imediat introdus în lumea toamnei și a pregătirilor specifice acestui sezon extra cozy.

Andreea, cu carismă și pasiune, ne împărtășește sugestii pentru a transforma casa într-un sanctuar al confortului și căldurii autumnale.

În ceea ce privește decorațiunile, Andreea pune accent pe atmosfera călduroasă și primitoare.

Recomandările ei variază de la figurine adorabile sau lumânări până la pânze de păianjen și schelete (vezi Paul și Cati), creând astfel o atmosferă ludică perfectă pentru Halloween. Detaliile de decor, cum ar fi lumânările și păianjenii, sunt accesibile tuturor și pot aduce un farmec special fiecărui colț al casei.

Pentru momente de relaxare, Andreea ne sugerează să ne înarmăm cu pijamale confortabile, perfecte pentru serile răcoroase de toamnă, în care vrem doar să stăm în casă și să ne delectăm cu o carte sau un film bun. Ea nu doar ne oferă idei despre cum să ne simțim confortabil în propriul cămin, ci ne și reamintește că bucuria se găsește în micile plăceri cotidiene.

Lumanările și odorizantele de cameră sunt, de asemenea, puncte importante pe lista sa de recomandări. Andreea ne spune care sunt micile ei secrete pentru a crea un mediu plăcut, cu arome calde și învăluitoare, care aduc cu sine esența toamnei. Acestea nu doar că îndulcesc atmosfera, dar oferă și o senzație de liniște și relaxare.

În ceea ce privește recomandările de filme și muzică, Andreea creează o experiență completă pentru toți cei care vor să se bucure de serile răcoroase de toamnă, din căldura propriei case. Ea sugerează două titluri captivante, perfecte for the spooky season.

Spre exemplu, Andreea încurajează vizionarea filmului The Guilty, un thriller ce promite o experiență tensionată și plină de suspans. Pe lângă asta, promovează și documentarul „Colectiv”, operă românească ce s-a bucurat de recunoaștere la nivel internațional pentru relevanța și profunzimea subiectului.

All in all, videoclipul Andreei servește drept ghid pentru cei care doresc să își aducă un strop de toamnă în casele lor. Cu idei inovatoare și accesibile, Andreea ne arată că până și micile schimbări pot avea un impact semnificativ în crearea unei atmosfere primitoare și calde. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

TikTok: Lore Vsn împărtășește momente amuzante cu familia ei

Bruno Mars

Cine are ziua de naștere pe 8 septembrie? Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Bruno Mars își sărbătorește ziua de naștere azi)