in

OMGOMG

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 9 – 15 octombrie: clasamentul celor mai stabile zodii

Hey, you!

Haide să vedem ce îți prezice horoscopul săptămâna aceasta. Având în vedere că au fost multe schimbări și trăiri pentru toate zodiile în ultimul timp, eu zic să tindem spre stabilitate.

Așadar, haide să vedem cine este cel mai ,,stabil’’ din horoscop săptămâna aceasta.

Berbec

❤️ Se pare că zilele acestea vei acorda atenție persoanei iubite, iar la muncă ai nevoie de concentrare. Mai mult decât de obicei. Ai grijă de sănătate, deoarece s-ar putea să intervină complicații.

Taur

Pentru Taurii noștri, această săptămână se concentrează pe casă și relațiile cu familia. Cu răbdare le rezolvi cu brio. Te-aș sfătui să găsești un hobby, mai ales că vine iarna și vei petrece mai mult timp în casă. 

Gemeni

Pentru Gemeni, această săptămână este marcată de socializare. Ai multe conversații cu persoane din cercul tău apropiat și poate chiar planuri de studii sau perfecționare profesională. Această săptămână îți oferă oportunitatea de a visa și de a găsi soluții pentru problemele actuale.

Rac

Racii sunt concentrați pe aspectele materiale ale vieții în această săptămână. Este important să reevaluezi modul în care vezi raportul dintre muncă și compensație. 💸

Prietenii te provoacă la discuții personale, dar fii precaut în a dezvălui prea mult despre tine sau planurile tale.

Leu

Leii se simt în formă în această săptămână și pot face planuri mari. 

Poți primi venituri suplimentare sau favoruri din partea colegilor de muncă. În a doua parte a săptămânii, vei fi ocupat la serviciu, așa că asigură-te că îți acorzi timp și pentru relaxare. Dar nu mă îndoiesc că vei găsi tu ceva pe placul sufletului tău. ❤️

Fecioară

Pentru Fecioare, începutul săptămânii aduce o nevoie de retras și de petrecut timp cu tine însuți. 🧘 Este momentul potrivit pentru a reflecta asupra relațiilor tale. Mai târziu în săptămână, te vei întoarce în viața de zi cu zi cu forțe proaspete și planuri noi. Evită să dezvălui prea mult despre tine sau intențiile tale.

Balanță

Pentru Balanțe, această săptămână se concentrează pe dialoguri și acțiuni cu prietenii. Horoscopul spune că este important să fii atent la sănătate, mai ales în a doua parte a săptămânii. Cu toate acestea, momentele de amuzament și schimbul de informații valoroase sunt favorizate.

Scorpion

Scorpionule, acum este destul de solicitant la muncă, nu-i așa? Meetinguri, taskuri noi…Măcar știi că poți să te bazezi pe prietenii tăi. Ai grijă de sănătate, fiindcă *s-ar putea* să ai probleme. 

Săgetător

Pentru Săgetători, săptămâna aduce călătorii sau studii înafară. ✈️ Comunicarea este la înălțime, ceea ce înseamnă că vei rezolva treburile cu ușurință.

La serviciu, s-ar putea să avansezi sau chiar să fii la conducere. Și pe prietenie stai bine.

Capricorn

Pentru Capricorni, începutul săptămânii implică aspecte financiare. Prudența ,,is the name of the game’’.

Mai spre sfârșitul săptămânii, s-ar putea să planifici excursii în străinătate.

Vărsător

Pentru Vărsători, această săptămână se concentrează pe colaborări. 💸 Te-aș sfătui să ai grijă la finanțe, dar măcar vin cu vești bune: poți primi oferte de colaborare, așa că acceptă-le cu încredere.

Pești

Pentru Pești, horoscopul de această săptămână aduce multă agitație în zona profesională. Se pare că de la o primă privire, nu ești tu cel mai stabil săptămâna aceasta. 😥

Prietenii te sprijină și te pot ghida în deciziile tale. Cu toate acestea, ai grijă de sănătatea ta.

 

Nu uita să îmi lași un pont pentru alte articole.

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum s-au distrat MIRA și Theo Rose la filmările videoclipului Ca-n România?

Maria Zvinca și Rux au participat la evenimentul #1000originals by Adidas