in

AdorAdor OMGOMG

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 25 septembrie-2 octombrie: Ce secrete au astrele?

Hello, hello!

O nouă săptămână, un nou horoscop!

Haide să vedem dacă zodia ta va fi norocoasa săptămânii, sau dacă trebuie să te ferești de vreo provocare.

Berbec

Să începem cu începutul. Berbec, tu ești prima zodie. O să fii în atenția șefilor sau a managerilor. Asta înseamnă că și alte tipuri de oameni vor veni în jurul tău.

Ai grijă pe cine ții alături și pe cine îndepărtezi.

Sfat: Fii prudent! 🧐

Taur

Ia să vedem, cred că ai șanse să fii printre norocoși. S-ar părea că se leagă niște legături cu străinătatea. Ba chiar mai mult, ți se schimbă statutul socioprofesional și superiorii tăi te văd cu ochi buni.

Sfat: Ține-o tot așa! 

Gemeni

Pentru tine, dragă Gemeni, lucrurile stau așa: mare grijă cu banii. Dacă nu îi gestionezi bine, s-ar putea să recurgi la alte persoane pentru ajutor. Este de recomandat să eviți împrumuturile bancare de orice fel. Și poaaate că o să călătorești în viitor.

Sfat: Acordă atenție detaliilor.

Rac

Săptămâna aceasta vine cu cercul de foc, dacă nu ai grijă, arzi ce îți este mai drag. Un parteneriat profesional sau un mariaj se pot destrăma ușor. Însă pe partea financiară, s-ar putea să primești ceva: moștenire, datorii vechi sau o mărire de salariu.

Sfat: Lasă în trecut ce nu e pentru tine!

Leu

Deși pe plan profesional arată bine tot, pe partea de sănătate trebuie să fii grijuliu. În special la picioare și spate. Dar, poți să te bucuri pentru carieră. Săptămâna aceasta vei planta roade pentru un an întreg.

Sfat: Ai mare grijă de tine!

Fecioară

Animozități pe plan familial. Don’t worry, darling. Trec cu brio în curând. Iar pe partea financiară se întrevăd creșteri. Ba chiar și sănătatea ți se îmbunătățește.

Sfat: Fii cu mintea deschisă! 🧠

Balanță

Pentru Balanța noastră lucrurile arată super bine. Există șanse să te muți și să te îndrăgostești. Ce începi acum, va fi de lungă durată și de bun augur. Ești sprijinit de familie și pare că vei avea spor.

Sfat: Nu te forța prea tare! ⚖️

Scorpion

Săptămâna aceasta se conturează relații noi, și poate chiar un membru nou de familie va apărea în curând. Trebuie să porți discuții sincere și deschise cu familia ta. S-ar putea să ai nevoie să te întorci la studii, dacă vrei să îți împlinești planurile mărețe.

Sfat: Încet și cu treabă bună vei reuși!

Săgetător

Devine activ segmentul financiar, deci vești bune. Călătorii, studii, persoane interesante în jurul tău. Vei atrage oameni de bun augur.

Sfat: Pune bani deoparte! 💰

Capricorn

Capricorn, ce spun astrele pentru tine? Planuri mari săptămâna aceasta, s-ar părea.

Planuri noi, direcții noi. Ba chiar și mai mulți bani.

Sfat: Fii deschis!

Vărsător

Ai fost discret în ultimul timp și îți merge bine așa. Stai lowkey în continuare, fiindcă vine o perioadă cu conflicte și tensiuni.

Sfat: Ține-te pe poziții!

Pești

Atragi prieteni noi. E bine să te ferești de discuții aprinse pe plan personal. Se produc schimbări mari în viața personală, așa că fereste-te de tot ce e inutil.

Sfat: Petrece timp cu tine! 🧘

 

Ce părere ai de horoscopul de săptămâna aceasta? Lasă-ne un comentariu sau un pont!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Care au fost activările noastre de brand favorite de la World of Digital Fest 2023

Andreea Balaban

Apariții de la Digital Divas 2023 la care încă ne gândim: Andreea Balaban