in

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 23 – 29 octombrie: clasamentul celor mai bucuroase zodii

Berbec: 🌟🌟🌟

Ești meditativ la începutul acestei săptămâni. Cei din jur te vor privi uimiți, dar cu puțin efort și bunăvoință, vei reuși să depășești orice situație. Sănătatea ta este vulnerabilă, de aceea ai nevoie de îngrijiri de specialitate.

Sfat: Evită analizele medicale!

Taur: 🌟🌟🌟

Dialogurile cu prietenii sunt importante de-a lungul acestei săptămâni, așa că ar fi bine să notezi într-un jurnal cele aflate sau ideile, sfaturile, sugestiile primite de la aceștia.

Sfat: Fii vigilent!

Gemeni: 🌟🌟

Ești foarte solicitat în plan profesional! Dialoguri importante cu șefii, cu reprezentanți ai unor instituții oficiale, dar și în plan personal, acasă, vei avea de-a face cu persoanele autoritare din familie. 

Sfat: Odihnește-te, ai nevoie de asta!

Rac: 🌟🌟🌟🌟

O săptămână în care gustul pentru subiecte filozofice este la cote înalte. Sunt posibile dialoguri cu persoane erudite, planuri pentru studii și călătorii, dar și abordarea unor aspecte profesionale. 

Sfat: Evită discuțiile contradictorii!

Leu: 🌟🌟🌟

Este nevoie să te ocupi de achitarea facturilor sau de relaționarea cu instituțiile financiare. 

Pe de altă parte, vor interveni și aspecte referitoare la o călătorie îndepărtată sau la abordarea unor studii de perfecționare pe termen lung. Studii? Iar?

Sfat: Fii prudent cu banii!

Fecioară: 🌟

Săptămâna debutează cu multă animație în relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre relația cu partenerul de viață, fie despre o colaborare –  pare dificil să stabilești clar condițiile.

Dialoguri contradictorii, destrămarea unor astfel de relații când și cum te aștepți mai puțin.

Sfat: Prudență, răbdare, toleranță!

Balanță: 🌟🌟🌟🌟

Multă forfotă în segmentul muncii! Sarcini de lucru noi și urgente, depistarea unor greșeli în munca unor colegi și cumva ești nevoit să remediezi situațiile, discuții contradictorii atât cu șefii cât și colegiale. Relații parteneriale tensionate, dar se rezolvă până la urmă.

Sfat: Și tu ai nevoie de puțină răbdare!

Scorpion: 🌟🌟🌟

Familia te provoacă mult la începutul acestei săptămâni. Se pare că una îți dorești tu și cu totul altceva îți oferă ei. Detașează-te de nevoile afective și revizuiește-ți atitudinea privitor la iubire și implicațiile ei. 

Sfat: Canalizează-ți energia spre un hobby.

Săgetător: 🌟🌟🌟🌟

Casa și familia sunt temele principale în prima parte a săptămânii. Este nevoie de curățenii generale, reparații, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri, demersuri patrimoniale. Treabă multă!

Membrii familiei îți sunt alături, astfel că orice ar interveni primești sprijin și sfaturi bune. 

Sfat: Ai grijă și de sănătate!

Capricorn: 🌟🌟🌟

Ar fi bine să te desprinzi de unele persoane care îți pun bețe în roatele proiectelor tale. Acasă este nevoie să investești timp. Dialoguri importante cu membrii familiei, depănarea amintirilor de demult. Ești destul de certăreț, astfel că este posibil să strici relații bune. 

Sfat: Ai răbdare cu ceilalți!

Vărsător: 🌟🌟🌟🌟🌟

Este posibil să primești bani la începutul săptămânii, fie salariul, o primă, fie cineva drag îți oferă drept cadou o sumă consistentă sau un favor deosebit care compensează cumva o cheltuială importantă.

Sfat: S-ar putea să fii norocosul săptămânii!

Pești: 🌟🌟

Există riscul să fii interpretat greșit și de aici un șir lung de neplăceri. Sănătatea ta este vulnerabilă, deci îngrijește-te corespunzător și pe termen lung. Ai încredere că providența lucrează din umbră și te ajută subtil.

Sfat: Ai grijă la finanțe!

Horoscop

Lasă-mi un sfat pentru alte articole, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Halloween

Petreceri de Halloween pe care să nu le ratezi anul acesta în București

Cei trei chefi pleacă în următorul sezon de la Chefi la cuțite