in

AdorAdor

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 2 – 8 octombrie: clasamentul celor mai norocoase zodii

Hello, you!

O nouă săptămână, un nou horoscop!

Haide să vedem dacă vei trece cu bine de săptămâna aceasta, și să aruncăm o privire la ce se întâmplă cu… toată lumea!

Berbec

În prima parte a săptămânii, anturajul tău apropiat te solicită cu multe dialoguri, acțiuni comune și călătorii scurte. Ai grijă să reții informațiile utile pentru cariera ta. Acasă, în familie, sunt schimbări majore în desfășurare, inclusiv discuții aprinse și rezolvarea unor demersuri patrimoniale.

Taur

Știi melodia aceea de la Smiley, ,,Am bani de dat’’? Well, cam asta spune horoscopul despre săptămâna ta. S-ar putea să pleci în călătorii pe distanțe scurte și să te cerți cu prietenii.
Sorry, se pare că nu ești cel mai norocos săptămâna asta.

Gemeni

Ai multă energie în această săptămână și poți să te ocupi atât de treburile personale, cât și de cele profesionale. Prioritizează activitățile pentru a economisi energie. Segmentul financiar este accentuat, iar schimbări importante sunt în curs. Fii prudent și răbdător.

Rac

Acordă-ți timp pentru reflecție și analiză în această săptămână. Este momentul să-ți reevaluezi relațiile și planurile de viitor. Sănătatea ta este vulnerabilă, așa că îngrijește-te corespunzător.

Leu

Dialogurile cu prietenii și colegii te fac să reflectezi în această săptămână. Schimbări benefice la locul de muncă sunt în desfășurare, așa că fii deschis la noutate. Ai grijă să eviți conflictele la serviciu și să controlezi sarcinile tale de lucru.

Fecioara

Perioada socioprofesională este în centrul atenției. Reuniuni, dialoguri cu șefii și sarcini de lucru te așteaptă. Implicarea celor dragi te poate ajuta să te implici în proiecte de anvergură. Analizează relațiile tale profesionale și fii pregătit pentru schimbări.

Balanța

Ai gânduri mărețe și scopuri nobile în această săptămână. Călătorii și studii de perfecționare pot fi pe lista ta. Chiar dacă lucrurile par nesigure, ai încredere că totul se va desfășura în favoarea ta. Remodelează-ți atitudinea față de relațiile profesionale și față de mediul socioprofesional.

Scorpion

Concentrează-te pe cheltuielile comune și documentele legate de bunurile materiale. Fii precaut în dialogurile cu cei din anturajul apropiat și evită să împărtășești informații financiare. Călătorii, activități intelectuale și căutarea înțelesului vieții sunt pe agendă.

Capricorn

Săptămâna începe aglomerată la serviciu și acasă. Menține-ți dozate eforturile, deoarece sănătatea ta poate fi vulnerabilă. Relațiile parteneriale suferă modificări, inclusiv în afaceri și în plan matrimonial. Analizează situația și renunță la ceea ce nu-ți mai servește.

Vărsător

Lasă-te purtat de emoții în relațiile cu cei dragi. Cu toate acestea, fii atent, deoarece nimic nu este așa cum pare în plan sentimental. La serviciu, se preconizează schimbări importante, așa că fii pregătit pentru modificări în condițiile de muncă.

Pești

Săptămâna începe cu preocupări legate de familie și gospodărie. Acordă atenție membrilor familiei și treburilor casnice. Relațiile cu copiii și cu persoana iubită trec printr-o etapă nouă. Fii prudent și atent la surprizele din plan sentimental. Cheltuieli comune pot apărea pe lista ta de responsabilități.

Dacă vrei să citești astfel de articole, dă-mi un comentariu, sau un pont dacă vrei ceva diferit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce ne spun zvonurile despre Madelyn Cline (Sarah din Outer Banks) și Pete Davidson?

Cum a fost primul episod din Love Island România 2023? 😲