in

AdorAdor

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 16 – 22 octombrie: clasamentul celor mai fericite zodii

Hey, you!

Sper că ai avut o săptămână plăcută so far. Haide să vedem ce anunță horoscopul de azi încolo.

Berbec

Dragă Berbecule, s-ar părea că săptămâna aceasta apar niște cheltuieli comune. Însă ai mare atenție, pentru că tu vei plăti pentru ceilalți, și nu invers.

Sfat: Prudența este cel mai bun pas acum.

Taur

Bagajul educațional s-ar putea să se lărgească. Așadar, te întorci la studii? Anyways, se deschid variante noi de câștig. 

Sfat: Ai grijă la parteneriate, nu arată prea bine!

Gemeni

Se anunță schimbări mari la muncă, fie o să ai noi colegi, fie ceva noutăți. Concentrează-ți eforturile, și ai grijă la sănătate. S-ar putea să apară probleme.

Sfat: Fii cu ochii în patru, dar încearcă să te și destinzi. Not the easiest combo.

Rac

Horoscopul anunță schimbări mari în viața personală și, la fel ca în cazul Gemenilor, noutăți la muncă. Trebuie să ai grijă ce discuți cu partenerul tău, deoarece se anunță încheieri de parteneriate sau chiar relații.

Sfat: Judecă bine ce mișcări faci, se cere atenție!

Leu

În această săptămână, discreția este o trăsătură cheie a personalității tale. Ai nevoie de odihnă, de a te distanța de agitația cotidiană și de timp pentru a reflecta asupra sinelui tău. 

Sfat: Fii sincer cu tine însuți!

Fecioară

La începutul săptămânii, vei fi căutat de multe persoane din anturajul tău. Se vor purta discuții ample, vor avea loc călătorii pe distanțe scurte, implicare în activități intelectuale și în realizarea de documente oficiale.

Sfat: Sunt șanse ca tu să fii cea mai fericită zodie săptămâna aceasta! Nu am sfaturi pentru tine.

Balanță

Săptămâna începe cu aspecte financiare, precum cheltuieli și venituri sub formă de salariu, prime sau favoruri din domeniul muncii. Este important să alegi cu atenție prioritățile.

Sfat: Ai grijă la anturaj și bani!

Scorpion

Ești plin de energie în această săptămână și dornic de schimbări semnificative în viața ta. Este important să-ți stabilești prioritățile și să eviți suprasolicitarea nervoasă. În ceea ce privește finanțele, vor apărea schimbări.

Sfat: Nu te lăsa influențat de anturaj!

Săgetător

Consultații medicale, analize și chiar schimbarea stilului de viață sunt posibile. Ceea ce gândești, planifici și faci în această perioadă are o importanță deosebită, deoarece poți începe o nouă direcție personală sau profesională.

Sfat: Fii sincer cu tine însuți!

Capricorn

Poți avea nevoie de o nouă filozofie de viață, iar acesta este momentul potrivit pentru a explora alte valori morale și spirituale. Sănătatea ta poate fi fragilă, deci evită cât poți de mult consultațiile medicale.

Sfat: Elimină persoanele toxice!

Vărsător

O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuții aprinse cu șefii, cu autoritățile, un carusel de situații dificil de gestionat la prima vedere. Răbdarea, toleranța și discreția te ajută să depășești totul cu bine. 

Sfat: Se cere răbdare!

Pești

Prudență și la discuții, și la călătorii! În plan profesional se deschide o etapă nouă. Este posibil să primești sarcini de lucru noi, o funcție de conducere sau chiar sunt șanse să abordezi un nou domeniu profesional, un nou loc de muncă. 

Sfat: Analizează bine situația înainte de a acționa!

Lasă-mi un sfat pentru alte articole, bisous!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

#aiyearbook: Ce influenceri s-au alăturat noului trend?

Te sperie gândul de te muta singur? You’re not alone! Flavia Barbu ne împărtășește cum e, pentru ea, să locuiască singură