in ,

AdorAdor OMGOMG

Homemade matcha: worth it or not? Vezi ce spune Irina Păun despre experiența ei 🤔

Matcha, acea băutură vibrantă și plină de savoare, este acum la îndemâna ta!

Inspirată de influencerul Irina Păun, am hotărât să încerc să fac această băutură minunată chiar acasă și am surprins fiecare pas din procesul meu.

După ce am auzit multe lucruri bune despre această băutură și am savurat matcha la cafenelele preferate, am hotărât să îmi încerc abilitățile de barista și să încerc să prepar acasă o ceașcă de matcha delicioasă.

Preparare

Ei bine, prima mea grijă a fost să am ingrediente bune.

Am descoperit că este important să avem matcha de bună calitate, pentru a obține aroma și gustul pe care ni le dorim.

După ce am adus apa la punctul de fierbere, am adăugat o linguriță de matcha într-un bol și am început să-l amestec cu grijă.

Apoi, Irina menționează și siropul. Dar, ghinion, nu a avut la îndemână siropul preferat. Totuși, a găsit o alternativă creativă! Laptele cu aromă de vanilie a fost un înlocuitor perfect și, în cele din urmă, s-a potrivit de minune atât în băutura ei, cât și în a mea.

Odată ce am obținut acea nuanță minunată de verde și am amestecat totul până la perfectiune, a fost timpul să savurez această minunată băutură verde.

@irinapaunnOficial am trecut la o noua etapa in viata mea 🍵

♬ sunet original – Irina Paun 🦋

A meritat, oare?

Fără îndoială, experimentul a fost distractiv și rezultatul a fost peste așteptări! Aroma plină de prospețime și gustul echilibrat al matcha-ului făcut acasă au fost o adevărată reușită.

Chiar dacă pașii par complicați, cu puțin exercițiu și experimentare, vei reuși să faci o ceașcă de matcha delicioasă chiar în intimitatea casei tale. Iar dacă am învățat ceva din experiența Irinei Păun și, ulterior, din a mea, a fost că uneori e revigorant să încerci să faci ceva nou și de una singură, indiferent care va fi rezultatul. Cu toate că până și el te poate surprinde plăcut.

Așadar, dacă și tu ai fost curios să încerci să prepari matcha acasă, inspiră-te de sfaturile Irinei Păun și pornește într-o aventură a aromelor.

E timpul să îți pregătești propriul pahar, chiar la tine în bucătărie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Disco Baby! Un nou trend de design interior? 👀

Show-ul La Muncă, în care joacă Selly, a câștigat premiul Best Online Show 2023 la Webstock. Tu l-ai urmărit? 🔥