in ,

AdorAdor

Ce ne-a făcut să simțim „Pastila de somn” de la Holy Molly?

Descoperă părerea noastră onestă legată de „Pastila de somn”, noua piesă a cântăreței Holy Molly!

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Holy Molly a lansat la sfârșitul anului trecut „Pastila de somn”, o melodie electrizantă despre iubire. Aceasta s-a bucurat și de un live session inedit la Kulterra Gallery, unde operele de artă ale ATOMEI și versurile cântate de Holy au cucerit persoanele atât vizual, cât și auditiv.

Ce ne-a făcut să simțim piesa?

„Pastila de somn” este o melodie terapie, dar nu medicamentoasă, cum rezidă din titlu. Ca un duș rece, piesa vorbește despre conștientizare, conștientizarea că nu putem fi întotdeauna pansamentul celor care ne-au oferit prea puțin decât merităm într-o relația amoroasă. You can break the chain și să nu te întorci la cel care te vrea înapoi după ce ai plecat. De asemenea, instrumentalul puternic te face să simți rage-ul intern, lupta interioară, de a lăsa ceea ce este toxic și de a te ajuta să treci mai departe.

Despre Holy Molly

Holy Molly este o cântăreață și compozitoare care s-a născut și a crescut în București. Aceasta s-a lansat în muzică în 2010, sub pseudonimul „Miss Mary”, dar s-a reinventat în 2019 sub „Holy Molly”. În ceea ce privește arta sa muzicală, conform unui interviu acordat pentru Kiss FM, Holy a împărtășit că prin melodiile ei își dorește să transmită „Libertate, iubire, curaj”. De asemenea, mai multe lucruri despre Holy, activitatea ei muzicală și „Pastila de somn”, le poți găsi chiar în articolul nostru de aici.

Tu ce părere ai de piesa „Pastila de somn”, cea mai nouă piesă a cântăreței Holy Molly?

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

5 poze instagramabile cu Luana Genevieve

Cine își sărbărtorește ziua pe 11 februarie?