in ,

AdorAdor

Totul despre Holy Molly: Cine este, Nume real, Vârstă și Carieră

Descoperă acum mai multe lucruri despre cântăreața căreia îi datorăm melodia terapie „Pastila de somn”, Holy Molly!

Holy Molly este una dintre cele mai fresh și îndrăznețe apariții feminine din industria muzicală românească din ultima perioadă. Chiar dacă pare o prezență nouă, înainte de a fi „Holy Molly”, artista a ajuns cunoscută la vârsta de 12 ani sub pseudonimul „Mis Mary”.

Cine este Holy Molly?

Holy Molly este o artistă în toată puterea cuvântului. Cântăreață, compozitoare și actriță, aceasta nu doar că are o voce puternică a cărei voce am auzit-o cel puțin o dată la radio, dar și cântă la pian și chitară.

Genul muzical care i se potrivește cel mai bine personalității sale artistice, este dance-pop. Iar, conform Global Records, Holy știe să îmbine armonios atât feminitatea, cât și senzualitatea, într-un tablou nonconformist.

Sursă imagini: @holymolly.guacamolly

Ce vârsta are Holy Molly?

O apariție vibrantă, Holy are în prezent 28 de ani, fiind născută pe 11 ianuarie 1996, sub zodia Capricornului, în București. Dar, din ce a menționat în multiple interviuri, aceasta a copilărit la țară cu bunicii, fiind și una dintre perioadele cele mai frumoase din viața ei.

Care este numele real al lui Holy Molly?

Chiar dacă pe scena românească și cea internațională s-a făcut cunoscută sub aceste pseudonime, niciodată numele ei real nu a rămas un secret, Maria Alexandra Florea. De asemenea, în ceea ce privește alegerea numelui „Holy Molly”, artista recunoaște că nu există o poveste interesantă în spate, doar a sunat bine.

Este într-o relație Holy Molly?

La începutul acestui an, la hepilica lui Măruță, aceasta nu a dat un nume, dar a lăsat de înțeles că ar avea un partener cu inițiala A., cu care urmează să petreacă Sf. Valentin.

Cum și-a început Holly Molly cariera muzicală?

În 1999, a făcut parte din Corul pentru Copii Allegretto, unde vocea ei distinctivă s-a remarcat. La vârsta de 7 ani, ea a început să lucreze cu un profesor de canto și să participe la diferite competiții din România. A făcut Școala Gimnazială de Arte nr. 4 din București, unde a urmat cursuri de pian și chitară.

Perioada Miss Mary

Primul ei videoclip muzical, lansat sub o casă de discuri, a fost în jurul vârstei de 12-13 ani. În 2010, ea a înregistrat primul ei album din cariera sa muzicală, „You Don’t Love Me”, sub pseudonimul Miss Mary. Câteva melodii din discografia ei de atunci au fost: „Când soarele mă cheamă”, „Lacrimi din stilou”, „Am ales”, colaborare cu F.Charm, „I Hate Ya”, „Next Day” etc., care s-au învârtit în sfera pop.

Perioada indepedentă

Nu a luat o pauză niciodată de la muzică, dar în timp ce a fost studentă la actorie la UNATC nu a mai lansat videoclipuri muzicale. În acea perioadă doar a compus melodii. În 2017, a lansat „Shadows”, fiind urmat de „It’s Different” și „Outlaw”, care au prins foarte bine internațional.

Perioada Holy Molly

După ce și-a definitivat studiile, artista nu s-a mai regăsit în timida și romatica imagine a lui Mis Marry și a decis să se reinventeze muzical sub alt nume. Primul ei clip muzical sub Holy Molly a fost „Everybody’s scared”, feature Parah Dice, care este o metaforă a experiențelor ei din trecut cu anxietatea.

Sursă imagini: @holymolly.guacamolly

Ce spune Holy despre noua ei imagine:

„Maria este mult mai timidă și fragilă, vulnerabilă și protectivă. În schimb, atunci când sunt pe scenă totul dispare și intră adrenalina în joc. Scena este cea care îmi schimbă percepția și care mă face să am control absolut.” interviu The Woman

A urmat „Ménage À Trois”, alături de DJ german LIZOT & Producer Duo, care a devenit un hit în toată Europa de Vest, adunând peste 37 de milioane de stream-uri pe Spotify. Tot alături de LIZOT și împreună cu Alex Parke, a lansat „Back To Her”.

Primul ei EP, „Liciac”, are o puternică relevanță pentru Holy Molly, având originile în relația părinților ei, dar și în copilărie. Numele „Liliac” a fost ales pentru că este una dintre florile ei favorite din copilărie, cu care Molly are un tatuaj pe picior.

De asemenea, o altă piesă recentă de la ea e „Pastila de somn”, o melodie terapie, dar nu medicamentoasă, care vine ca un duș rece, al conștientizării că nu putem fi întotdeauna pansamentul celor care ne-au oferit prea puțin decât merităm într-o relația amoroasă. Părerea noastră onestă și completă o poți găsi chiar aici.👈

Cum stă Holy Molly la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Adi Istrate: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Adi Istrate: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Scarlet Andreea: Cine este, Vrâstă și Carieră

Totul despre Scarlet Andreea: Cine este, Vârstă și Carieră