in ,

AdorAdor

Totul despre Haziran: Nume real, Vârstă, Carieră și Relație

Descoperă acum cine este Haziran!

La fel ca multe dintre vocile de valoare din România, Haziran încântă urechile ascultătorilor de manele, și nu numai, cu talentul ei muzical inedit și greu de confundat.

În rândurile care urmează, vei afla câteva dintre cele mai importante detalii despre viața lui Haziran, cum arată cariera ei muzicală în prezent și, stadiul în care se află relația ei cu cântărețul Luis Gabriel Tudor!

Cine este Haziran?

Haziran este o cântăreață de manele, în vârstă de 24 de ani, din Craiova, care în prezent este stabilită în București. Numele real a lui Haziran este Francesca Isabelle Tudor și, este născută pe data de 11 Februarie, lucru care ne indică faptul că este zodia Vărsător.

Probabil vă întrebați cu toții, ce înseamnă de fapt „Haziran”, pe care cântăreața îl folosește drept nume de scenă. Ei bine, numele este de origine turcă și înseamnă „Iunie”. Aceasta a dezvăluit faptul că într-una dintre vacanțele ei, în cadrul unui festival din Turcia, numit „Haziran”, un fotograf a complimentat-o pe tânără, spunându-i că este la fel de însorită ca luna Iunie.

Pe lângă carisma și energia radiantă cu care se prezintă în fața admiratorilor ei, Haziran recunoaște faptul că este o persoană foarte atentă la detalii și că este „o perfecționistă”, lucru care o încurcă de cele mai multe ori, în special când vine vorba de propriile ei melodii.

Sursă imagini Instagram: @haziran.official

Despre cariera sa

Haziran a fost întotdeauna pasionată de muzică, așadar, a fost foarte ușor pentru ea să își croiască un drum înspre a-și îndeplini visul de a deveni o cântăreață cunoscută. A fost studentă la facultatea de Arte din Craiova, specializarea Actorie și Muzică și, încet-încet, a început să se expună în mediul online, făcând cover-uri după melodii internaționale, precum „Ocean Eyes” de la Billie Eilish.

În prezent, aceasta cântă manele, cloaborând în cele mai multe dintre melodiile ei, împreună cu actualul ei soț, Luis Gabriel, însă este cunoscută și pentru alte colaborări, precum cea cu Bogdan de la Ploiești.

Câteva dintre cele mai cunscute melodii ale lui Harizan, regăsim, cea mai nouă piesă lansată de ea, „În mintea mea” – cea mai nouă piesă lansată de cântăreață, dar și altele în colaborare cu soțul ei, Luis Gabriel, „Îmi arde inima” și „Doar tu îmi știi gândurile”.

 

Pe lângă muzică, a activat o bună perioadă de timp și ca make-up artist și content creator pe TikTok, având în prezent un număr de aproximativ 743K de urmăritori. Conținutul acesteia se bazează pe muzică, iar de când l-a născut pe Joseph, urmăritorii nu se mai satură de videoclipurile în care Haziran apare alături de el.

Despre relația lui Haziran

Încă din luna Octombrie a anului 2022, Haziran este căsătorită cu cântărețul Luis Gabriel Tudor și au împreună un băiat pe nume Joseph Luis Thiago, pe care ei îl alintă „Josi”.

Tot muzica a fost cea care a făcut ca destinele lor să se unească, astfel încât ea să devină „perla” lui, iar el să devină „diamantul” ei, de aici venind și ideea cunoscutelor melodii „Toate Diamantele” și „Diamantul și Perla”.

Un moment important, atât în viețile, cât și în carierele lor a fost ziua de 8 Septembrie a anului 2023, când cei doi au cântat pentru prima data live împreună, la Arenela Romane.

„O să încerc să iasă ceva foarte special, pentru că e prima oară și în premieră, când soția mea și cu mine cântăm împreună!”

Cei doi par să aibă încă multe planuri rezervate pentru viitorul apropiat, atât din punct de vedere al carierei, cât și din punct de vedere familial, aceștia dezvăluind faptul că și-ar mai dori încă doi copii, care să îi bucure și alături de care, Joseph să se poată juca.

Sursă imagini Instagram: @haziran.official

Dacă știi și mai multe despre acest subiect, nu ezita să lași un mesaj aici!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Azaleea Necula: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Azaleea Necula: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Renata Bota: Cine este, Relație, Biografie, Carieră

Totul despre Renata Bota: Cine este, Relație, Biografie, Carieră