in

AdorAdor OMGOMG

Happy Hour în București. În ce cluburi și baruri te poți relaxa pe bani puțini

happy hour

Hey, you!

Ne auzim în această zi friguroasă de vineri, iar dacă te gândeai ce să faci după muncă pe bani puțini, this is perfect.

Am pus unul lângă altul câteva dintre pub-urile și barurile în care poți ieși în București și să nu îți dea daună la buzunar. Haide să vedem cea mai bună happy hour în București!

Pub 18

Un loc cozy și numai bun de stat la o poveste cu prietenii, Pub 18 este perfect pentru o ieșire într-o seară friguroasă de octombrie.

Tu știai acest pub deja? Dacă da, ce băutură recomanzi să cumpăr?

Niște Domni și Fii

Happy hour într-un local micuț și plin de nostalgie (aka macrame sub televizor), ,,Niște Domni și Fii’’ este locul ideal în care să bei puțin înainte să ieși în club cu prietenii.

Cred că m-aș simți ca și cum mergeam direct de acasă, cu decorul pe care îl au acolo.

Boulevard Pub

Acest pub din Centrul Vechi este spațios și arată destul de fancy. Este ideal dacă vrei să și mănânci ceva, deoarece au opțiuni bune de mâncare și de băutură deopotrivă.

Plus că au mese și afară, perfect pentru fumători. Happy hour este pentru toată lumea.

Berestroika – Beer Revolution!

Acest pub este de fapt un restaurant, și are specific indian (printre preparatele pe care le găsești peste tot). Așadar, este locul perfect dacă vrei să ieși înainte de clubăreală, după (și să mănânci un chicken curry cu naan înafară de shaorma cea de toate zilele). Sau dacă nu vrei să bei, poți să ieși aici cu prietenii la o poveste bună și atmosferă faină.

Kulturhaus Bukarest

Un club de noapte în inima orașului, loc perfect în care să îți trăiești studenția și nopțile nebune pe ritmuri de muzică.

Mojo Music Club – Live music and Karaoke – Sports Pub

Dacă nu îți place happy hour karaoke, poate că nu ai întâlnit prietenii potriviți cu care să mergi. Mojo pare ca locul acela în care te duci, cânți, iar a doua zi ai 100 de poze de care nu îți aduci aminte. Sau mai rău, video-uri. Dacă ești talentat într-ale muzicii, atunci s-ar putea să nu le regreți. Dacă nu, poți oricând să bei o bere și să uiți că pentru muzică ai nevoie de voce.

Club A the Disco

Un loc de întâlnire subteran cu aer retro din 1969, cu spectacole live, ore târzii de funcționare, un bar și o scenă de dans. Mie îmi inspiră vremuri bune, inspirate de ,,vremurile bune’’. Un happy hour cinstit.

Lista aceasta cuprinde de toate și pentru toți. Indiferent că vrei să ieși doar la o bere, sau poate la un irish coffee, la o mâncare bună sau în club; acum ai de unde alege. Eu sper ca lista întocmită de mine să fie pe placul tău.

Pe care dintre aceste locuri le știai, și pe care nu? Ce ți-ar plăcea să frecventezi în weekenduri alături de prieteni?

Lasă-mi un sfat pentru alte articole.

Bisous!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu și-au luat prima lor casă! Let’s celebrate

[YAY or NAY?] Squirt Plumping Gloss Stick de la MAC: Lorena Șerban a dat verdictul!