in ,

DrăguțDrăguț

Totul despre HaiHui în Doi: Cine sunt, Carieră și Călătorii

Descoperă acum cine sunt și cu ce se ocupă oamenii din spatele conceptului HaiHui în Doi!

Totul despre HaiHui în Doi

Plini de entuziasm și poftă de viață, HaiHui în Doi, echipa formată din Andreia și Ion Chiperi, trăiesc aventura vieții lor. Cei doi creatori de conținut călătoresc și împărtășesc cu urmăritorii lor unele dintre cele mai ascunse și inedite taine ale globului, făcând înconjurul lumii.

Cine sunt Andreia și Ion, aka HaiHui în Doi?

Cei care au dat naștere conceptului de HaiHui în Doi, Andreia și Ion Chiperi, sunt doi soți în vârstă de 36, respectiv 38 de ani, care au ales să meargă împreună în aventura vieții lor.

Bucovineni fiind, aceștia s-au cunoscut pentru prima data în Suceava, prin intermediul unor prieteni comuni, iar de atunci, sunt de nedespărțit.

Sursă imagini Instagram: @haihuin2

Cariera HaiHui în Doi

Toată povestea aventurii lor a început încă din 2018. Acela a fost momentul în care cei doi, au realizat faptul că se ocupau mult prea mult de ceea ce se întâmpla în exterior, și implicit, se îndepărtau tot mai mult de ceea ce trebuia să le aducă satisfacție și mulțumire interioară.

Astfel, au ales să renunțe la zona de confort, la viața de zi cu zi și să riște.

Corporatiști la bază, Ion era un mare pasionat de tehnologie, media și fotografie, iar Andreia avea o experientă de aproximativ 9 ani în HR, fiind responsabilă de magazinele Cora din București.

Împreună, au hotărât că munca pe care o realizau, nu era îndeajuns pentru planurile și visurile pe care le aveau. Acesta a fost momentul în care au decis să meargă într-un sabat în jurul lumii, pe o perioadă de aproximativ un an de zile.

Din dorința de a împărtăși experiența aventurii lor, cei doi au creat un blog, unde scriau articole despre locurile prin care mergeau și lucrurile pe care le făceau împreună. Acesta a fost momentul în care ei au devenit creatori de conținut.

În timp, și-au dat seama că cea mai potrivită modalitate prin care să se apropie și mai mai mult de comunitatea lor, era vloggingul, iar de atunci și-au mutat activitatea pe YouTube, unde se bucură în prezent de un număr de aproximativ 335K de urmăritori.

Realizând că numărul oamenilor curioși de călătoriile lor creștea de la o zi la alta, aceștia și-au dezvoltat activitatea și pe platformele Instagram și TikTok.

În prezent, pagina de Instagram @haihuin2, are 175K de urmăritori, iar pe TikTok, aventurile lor sunt urmărite de aproximativ 83K de oameni.

Pe ei îi poți găsi chiar și pe website-ul lor numit, HaiHui în Doi. Acesta conține unele dintre cele mai palpitante articole despre călătorii, dar și ponturi și detalii relevante despre cele mai accesibile călătorii, din punct de vedere financiar.

Încet, încet, au început să apară și colaborările, iar una de succes a fost cea cu AlleTour. Aceștia oferă doritorilor posibilitatea de a alege să meargă într-o excursie împreună cu Andreia și Ion, ori într-un sejur sau circuit, recomandate și create de cei doi.

„Ți-am pregătit o varietate de pachete turistice (sejururi, circuite) în toate colțurile lumii, astfel încât tu să nu ai nicio grijă!”

O percepție generală, ar putea fi aceea că tinerii îndrăgostiți sunt într-o vacanță continuă, atunci când călătoresc, însă, în podcastul Bine Mă, moderat de Shurubel, Andreia recunoaște amuzată faptul că ei sunt în vacanță doar atunci când sunt acasă, în România, înconjurați de familiile lor.

„Noi nu suntem niciodată în vacanță, suntem în vacanță de fapt, când suntem în România, când stăm cu familia și nu vizităm nimic. În rest, e job și plăcere!”

 

Ca răsplată a muncii depuse, Andreia și Ion dețin premiile Best Travel at Digital Divas 2023 și Elle New Media Awards Travel Winners 2021.

„Noi am crescut datorită disciplinei!”

Totul despre HaiHui în Doi

Sursă imagini Instagram: @haihuin2

Călătorii

Andreia și Ion și-au construit întreaga activitate după motto-ul: „What do you regret most in life? Something you did or something you didn’t do?”.

Tot pe acest principiu și-au organizat și drumețiile, călătorind atât prin țări precum Grecia și Ucraina, cât și prin țări ca Alaska, Hawaii, Las Vegas și Insula Paștelui.

De asemenea, ei sunt cunoscuți și pentru faptul că sunt primii vloggeri români care au ajuns într-o expediție în Antarctica.

„Expediția din Antarctica este în topul călătoriilor noastre din 2023!”

Abia aștept să aflu părerea ta, chiar aici! 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Holy Molly și Zodier te vor face „Fericit” cu noua lor piesă

Holy Molly și Zodier te vor face „Fericit” cu noua lor piesă

Totul despre Mihaela Bilic: Cine este, Vârsta, Biografia, Cariera

Totul despre Mihaela Bilic: Cine este, Vârsta, Biografia, Cariera