in

AdorAdor

Haide să vezi mesjaul înduioșător al lui Nadd Hu pentru ziua iubitului ei 🥰

Nadd Hu, influencerița cu un zâmbet contagios și un stil de viață autentic, a topit inimile fanilor cu un mesaj plin de emoție postat pe Instagram, dedicat iubitului ei, Kiki, cu ocazia zilei lui de naștere.

Mesajul lovely al influenceriței

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NADD HU (@naddhu)

 

Cu fotografii care surprind momente de intimitate și fericire între cei doi, Nadd a deschis balul emoțiilor cu un „Don’t know how many people have the blessing of meeting their soul twin in a lifetime, but thank God I am one of them! 🤍”

O afirmație simplă, dar profundă, care a transmis o recunoaștere a norocului de a întâlni jumătatea potrivită.

În continuare, mesajul evoluează într-o serie de gânduri pline de afecțiune.

Nadd Hu își exprimă recunoștința pentru sufletul blând al lui Kiki, subliniind cât de mult învață de la el în fiecare zi – să iubească mai mult, să înțeleagă mai mult și să vadă dincolo de cortină.

Cu cuvinte delicate, descrie modul în care iubitul ei a fost un catalizator pentru creșterea personală și pentru atingerea obiectivelor.

Nadd Hu nu ar fi fost ea fără Kiki

Într-un ton confesional și sincer, Nadd Hu recunoaște că fără prezența lui Kiki, nici nu ar fi avut curajul să creadă în ea însăși așa cum a făcut-o acum.

Mesajul său devine o pledoarie pentru puterea unei relații sănătoase în care partenerii se susțin reciproc și se ajută să crească și să se dezvolte.

Însă, momentul cel mai memorabil din mesajul Nadd-ului vine din amintirea primei zile când Kiki i-a spus: „Together, we’ll move mountains.”

A fost o afirmație puternică, care la început a necesitat puțin timp pentru a o convinge, dar acum, la 3 ani distanță, cei doi pot privi în urmă și constata că au mutat cu adevărat munții împreună și continuă să facă acest lucru.

Iubire până la cer și înapoi

Încheind cu o declarație de dragoste intensă și neconvențională, Nadd Hu transmite: „I love you to the sky and back times 10. Happy birthday, cipster! 🤍”

O expresie care depășește limitele tradiționale ale romantismului și ilustrează profunzimea sentimentelor lor.

Mesajul lui Nadd Hu pentru ziua iubitului ei este o călătorie emoționantă prin iubirea lor.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NADD HU (@naddhu)

 

Cu un ton plin de dragoste și sincer, Nadd a reușit să transforme un mesaj personal într-o poveste universală despre recunoștință, creștere și iubire autentică.

Tu ce zici de mesajul ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cum ar arăta în viziunea Andei Radu noua casă a cuplului Marilu și Iustin?

Tips & tricks de make-up cu Alex Antal