in , ,

AdorAdor

Gossip Girl Edition: Este, sau nu, problematică relația dintre Serena și Blair?✨

XoXo Gossip Girl🌃

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

În timp ce stai întins pe canapea și vrei să te relaxezi sau… doar procrastinezi pentru a nu-ți rezolva sarcinile academice din timp, simți nevoia să te uiți la ceva. Să pierzi timpul, cu folos sau nu, privind un videoclip sau poate un serial.

Vremea de afară mă inspiră să-ți recomand fenomenul internațional Gossip Girl. Chiar dacă l-ai văzut, pentru mine, la ceva timp, e ca un guilty pleasure să reiau intrigile amoroase ale celor mai bogați adolescenți din New York.

Well, well, să-ți trezesc un pic apetitul dacă ești indecis să vezi Gossip Girl.

Una dintre cele mai emblematice relații ale serialul (daa, luăm în calcul Chuck and Blair, dar nu de data asta), este cea de prietenie dintre Serena și Blair.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gossip Girl (@gossipgirl)

Oh, Doamne! Relația lor e ca un roller coaster de emoții. Împreună sunt inegalabile. Serena o înțelege cel mai bine pe Blair, iar Blair pe Serena. Understandable, ambele au crescut în aceleași condiții sociale. Dar, dude, uneori relația lor poate fi extrem de toxică. Serena s-a culcat cu Nate și de multe ori i-a sabotat planurile de viitor ale lui Blair, cum ar fi nunta cu prințul Louis. Buuut nici Queen B nu a fost mai prejos și când a avut ocazia, a știut cum să răspundă, poate chiar mai dur.

Problematică, neproblematică, relația dintre cele două este cu adevărat iconică. Serena and Blair? Blair and Serena? Nevermind.

Ce spui? Ne apucăm împreună de un maraton Gossip Girl ca să vedem mai multe momente amuzante sau tensionate dintre Serena și Blair?

XoXo Gossip Girl🌃

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

După Ghosting există și Zombie-ing (ceea ce e și mai rău…). Dar ce înseamnă? Îți explicăm noi!

Sfaturi despre prietenie cu Denisa Elena⭐