in ,

AdorAdor

Globurile de Aur 2024. Billie Eilish câștigă al doilea Glob de Aur din cariera sa

Descoperă ce discurs emoționant a susținut tânăra cântăreață în cadrul decernării galei premiilor Globurilor de Aur 2024!

Billie Eilish câștigă Globul de Aur la categoria „Best Original Song – Motion Picture” pentru „What Was I Made For?”, piesă care face parte din coloana sonoră a filmului „Barbie”.

Acest premiu marchează al doilea Glob de Aur din cariera tinerei cântărețe, după cel primit în 2022, la aceeași categorie, pentru originala piesă „No Time To Die”.

Chiar dacă tabloidele au pus mai mult accent pe vestimentația lui Billie, ceea ce a atras atenția fanilor ei și a filmului Barbie a fost discursul emoționant pe care l-a susținut la ridicarea premiului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CBS (@cbstv)

 

Printre mulțumiri, Billie a apreciat atât contribuția la piesă, cât și la întreaga sa carieră a lui Finneas O’Connell, fratele ei. Iar, într-un moment de vulnerabilitate, aceasta a menționat că piesa a ajutat-o să treacă peste o perioadă grea și depresivă din viața ei.

În cadrul unui interviu, alături de Zane Lowe, Billie a admis că i-a fost destul de greu să scrie exact despre sentimentele pe care le trăiește, deoarece fiecare vers din piesa „What Was I Made For?” reflectă ceea ce a simțit cu adevărat cântăreața despre propria persoană.

Chiar dacă pelicula fenomen „Barbie” s-a numărat printre favoriții nominalizați de anul acesta, a plecat acasă cu doar 2 Globuri de Aur – „Cinematic and Box Office Achievement” și „Best Original Song – Motion Picture”.

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sînziana Sooper, cunoscută pentru conținutul ei autentic și plin de viață, a reușit să încânte din nou inimile fanilor săi cu un moment de pură bucurie. Cu leagănul suspendat sub cerul înstelat, Sînziana și micuțul ei coechipier se lasă purtați de emoție și joacă. Îmbrăcați în haine groase, cei doi par să se bucure la maxim de fiecare fulg de zăpadă care dansează în jurul lor.

#lifelately cu Sînziana Sooper și Alexandru, băiețelul ei sweet 🥹

Buzz House The Movie Lansarea

BUZZ HOUSE THE MOVIE Online 2024, Bilete, Unde îl poți vedea!