in

AdorAdor

Global Records și Versus Artist se unesc pentru a susține noile talente: Satoshi, Olga Verbițchi și Marej

Global Records și Versus Artist se aliază în susținerea și promovarea noilor talente! Global Records și Versus Artist aduc împreună o nouă perspectivă în industria muzicală, bazată pe creativitate, colaborare și pasiune pentru muzică.

Această alianță reprezintă un angajament puternic pentru susținerea și promovarea talentelor emergente, urmărind diversificarea și autenticitatea peisajului muzical. Scopul este să se ofere o platformă liberă și îndrăzneață pentru exprimarea tinerilor artiști.

Satoshi, Olga Verbițchi și Marej sunt cei care conduc această colaborare între cele două label-uri. Cu stiluri și idei unice, acești artiști promit să ofere o experiență muzicală memorabilă și transformatoare.

„Sunt încântat să anunțăm această colaborare cu Versus Artist, un partener creativ de încredere din Republica Moldova. Împreună, Global Records și Versus Artist, ne propunem să redefinim peisajul muzical prin conturarea unei platforme puternice pentru artiștii emergenți. Ne angajăm să sprijinim tinerele talente, continuând tradiția de a promova artiștii din Republica Moldova.” ne spune Ștefan Lucian, CEO Global Records.

„Când am creat casa de discuri Versus Artist, desigur, Global Records era un model funcțional de lucru care pe alocuri ne inspira. Astăzi, Versus Artist demonstrează pe propriul exemplu faptul că în Republica Moldova se poate face muzică la un standard internațional de calitate, pot fi organizate concerte și lansări ale artiștilor tineri autohtoni la care se vând toate biletele, iar lumea poartă merch și cumpără CD-uri <<născute în Moldova>>.

În linii mari, din punctul acesta, Global Records va deveni o punte, un sprijin pentru câțiva artiști Versus către un public mai larg, iar Versus va fi și el alături de eventualele inițiative artistice ale label-ului în Moldova. Ne bucurăm de acest început de colaborare și sperăm să fie una cât mai rezultativă și de durată.” ne spune Roman Burlacă, CEO Versus Artist.

Global Records x Versus Artist Olga Verbițchi

„Mai întâi de toate, mă bucur că Versus Artist, casa mea de discuri din Republica Moldova, a crescut și poate colabora de la egal la egal cu așa un actor serios al industriei ca Global Records. Să fie clar, Satoshi nu pleacă de la Versus. Satoshi lucrează și cu Global Records în România și spațiul European. Și mă bucur că de azi înainte va fi mai simplu să fac o conexiune cu oamenii din România, cu care împărțim o limbă și o istorie.” ne spune Satoshi.

„Familia Versus m-a ajutat să redescopăr în mine puterea de conexiune cu oamenii mei, m-a ajutat să direcționez emoțiile mele în artă, în multă muzică pe care abia aștept să o lansez, iar acum, mai am o familie. Global Records a ajutat să crească mulți artiști pe care îi respect și evident, sunt bucuroasă să am oportunitatea de ajunge în rând cu ei, de a lucra cu producători și songwriteri care setează tendințe.” ne spune Olga Verbițchi.

„Versus Artist este locul unde a apărut proiectul Marej, unde au fost scrise primele cântece și filmate primele videoclipuri, unde toate visurile au primit o formă și au ajuns la voi. Colaborarea cu Global Records înseamnă mai multe posibilități, piese cu producători și artiști renumiți din România. Vom crește un public noul, dar tot de-al nostru, pentru că, până la urmă, vorbim aceeași limbă și ne unesc multe lucruri.” ne spune Marej.

Global Records x Versus Artist Marej

Global Records este cea mai importantă casă de discuri independentă din Europa de Est, muzica sa fiind îndrăgită de sute de milioane de oameni din întreaga lume, live, pe platforme digitale, precum și la posturile de radio și televiziune. Casa de discuri produce, distribuie și promovează peste 400 de lansări anuale pentru artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Minelli, Olivia Addams, Holy Molly, Gran Error, SICKOTOY și mulți alții, având mai mult de 20 de miliarde de stream-uri pe platformele digitale.

Global Records este un pilon integrant al platformei Global Group, care include, de asemenea, Global Publishing, locul unora dintre cei mai buni producători și compozitori, Global Booking & Events, Global Talent United, VIVA LA VIDRA Movies Production, LOOPS PRODUCTION și YAYLIST. Toate diviziile colaborează armonios, creând un ecosistem integrat de divertisment și urmărind să ofere numai cele mai bune servicii pentru talentele pe care le reprezintă.

Versus Artist este primul label muzical full-service din Republica Moldova, oferind o gamă completă de servicii pentru artiști. De la managementul artiștilor precum Dara, Satoshi și Aliona Moon, la publicarea muzicii, organizarea de evenimente și producția muzicală, până la gestionarea relațiilor publice și a mediilor sociale, labelul oferă soluții complete de entertainment. Indiferent dacă sunt artiști consacrați sau în devenire, Versus Artist este dedicat sprijinirii și promovării talentelor din industria muzicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 5 martie?

Cine este Smaranda Știrbu, iubita lui Selly?

Selly: Cine este iubita lui, Smaranda Știrbu?