in ,

Totul despre Gheboasă: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Gheboasă_ Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Gheboasă este un trapper român cunoscut care a ajuns la publicul românesc, în special cel tânăr, cel care face parte din generația Z, prin melodiile sale, dar acesta a reușit să atingă și publicul larg prin controversele pe care le-a stârnit.

În acest articol vom afla totul despre Gheboasă. Vom afla cine este, care este numele său real, ce vârstă are și cum arată astăzi cariera acestuia.

Cu siguranță acest nume, Gheboasă, ți-a mai trecut pe lângă urechi, așa că citește articolul până la final și află totul despre acest artist de muzică trap.

Cine este Gheboasă?

Pe scurt, Gheboasă este artistul care a avut puterea să cucerească TikTok-ul cu o singură piesă. Mai mult decât atât, el a participat în cadrul emisiunii „One True Singer” și Survivor România 2022, prin intermediul cărora a reușit să strângă o bază de fani dedicați și fideli.

Totuși, spre deosebire de alți colegi de breaslă, Gheboasă nu a avut un traseu chiar ușor în viață. Acesta era un băiat talentat care a crescut în centrele de plasament.

El s-a născut într-o familie săracă. Tatăl lui era în închisoare, sub acuzație de furt, în timp ce mama sa a luat decizia să-l ofere în grija statului.

@gheboasa11

Ce artist credeti ca e pe aceasta piesa?😍

♬ Baba – Emil Gabriel

Ulterior, artistul a avut șansa să fie adoptat de o familie care, mult timp l-au dus să-și viziteze tatăl fără să-i spună acestuia tot adevărul. După ce bărbatul a ieșit din închisoare, acesta a făcut toate demersurile pentru a obține custodia băiatului.

Din nefericire, tânărul a intrat într-un anturaj toxic, care i-a adus numai probleme. Avea numai 16 când s-a implicat pentru prima dată într-un scandal, mai exact într-o bătaie de stradă, care l-a dus în arest timp de 24 de ore.

Care este numele real al lui Gheboasă?

Gheboasă, zis și Ghebe, este, bineînțeles, un pseudonim. Acesta a stârnit numeroase controverse după ce, în vara anului trecut, a cântat pe scena Untold melodia destul de rasistă și misogină „Dă-i țiganca”.

Numele lui real este Gabriel Gavriș, pe care l-a primit, la botez, de la familia sa adoptivă.

Ce vârstă are Gheboasă?

În ciuda experienței lui de viață și al succesului copleșitor, Gabriel Gavriș este un tânăr ca oricare altul de numai 22 de ani.

@gheboasa11

Hai pe sunet!

♬ Baba – Emil Gabriel

Cum arată cariera trapper-ului

După cum am spus și mai sus, el este un cântăreț de muzică trap care a participat și la două concursuri televizate, ambele destul de cunoscute și urmărite, care i-au adus ceva notorietate.

Prima experiență a lui Gheboasă cu scena a fost în cadrul show-ului One True Singer. Acesta a făcut impresie bună juraților, iar Grasu XXL l-a apreciat în mod special. Din nefericire pentru el, Gheboasă a părăsit rapid concursul deoarece a încălcat regulile.

Ulterior, a urmat sesiunea live de la Urbanist, unde publicul a ajuns să-l cunoască și mai bine.

Gheboasă a dat lovitura cu o piesă pe TikTok, care a făcut senzație printre tineri. Referitor la rețelele sociale, artistul de muzică trap nu este doar un cântăreț, ci și un creator de conținut. Lăsând la o parte calul de YouTube, unde-i găsești toate melodiile, care are 150 de mii de abonați, Gheboasă este activ și pe Instagram, unde are 216 mii de urmăritori, dar și pe TikTok, unde postează constant și a strâns peste 500 de mii de urmăritori.

Astăzi, tânărul câștigă bine din muzica pe care o cântă. El nu a lipsit, după cum știți deja, nici de pe scenele festivalurilor. Mai mult, el este încă la început de drum, iar cariera lui se poate dezvolta din acest punct.

„Nu neapărat că îmi e frică de sărăcie, dar nu mi-aș dori să ajung într-un punct în care să vreau să mănânc nu știu ce și să nu-mi permit.”,  a spus el în cadrul emisiunii Fișă cu Adiță.

Care este melodia ta preferată cântată de acest artist trap? Spune-ne pe „Ai un Pont?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Cătălin Ionuț: Cine este, Vârstă, Bioghrafie, Carieră

Totul despre Cătălin Ionuț: Cine este, Vârstă și Carieră

Ce înseamnă WYD în mesaje, Whatsapp, Snapchat și altele?