in ,

AdorAdor

Totul despre George Pușcaș: Cine este, vârstă, iubită și carieră

George Pușcaș este un nume care a devenit sinonim cu talentul și determinarea în fotbalul românesc.

Ce vârstă are George Pușcaș?

Născut în Oradea, Pușcaș a început să joace fotbal de la o vârstă fragedă, dezvoltându-și abilitățile la echipele locale. În prezent, el are 28 de ani.

Potențialul său a atras rapid atenția cluburilor mai mari, iar la vârsta de 16 ani a făcut pasul către echipa de tineret a clubului italian Internazionale Milano, cunoscută și ca Inter Milano.

Ascensiunea carierei lui George Pușcaș

La Inter, Pușcaș și-a perfecționat tehnica și a învățat din stilul de joc italian, care este cunoscut pentru rigurozitatea sa tactică și defensivă. În ciuda concurenței acerbe, tânărul atacant român a reușit să se facă remarcat prin prestațiile sale la echipa de tineret, atrăgând atenția echipelor din Serie B, unde a fost împrumutat pentru a câștiga experiență de joc.

Sursă imagini Instagram: @puski96

Cariera lui Pușcaș a continuat cu împrumuturi la diverse cluburi, inclusiv Bari, Benevento și Novara. În această perioadă, el a demonstrat o creștere constantă în jocul său, marcând goluri importante și dovedindu-se a fi un jucător versatil și muncitor.

Performanțele sale în Serie B au fost notabile, iar în sezonul 2017-2018 a fost parte a echipei Benevento care a promovat în Serie A, prima ligă a Italiei.

Performanțele la nivel de club

În vara anului 2019, George Pușcaș a făcut o mutare importantă în cariera sa, semnând cu Reading FC, un club din Championship, a doua ligă a fotbalului englez.

Această mutare a marcat începutul unei noi etape, în care Pușcaș a fost expus unui stil de joc diferit, caracterizat de ritmul rapid și fizicalitatea tipică fotbalului britanic. Adaptarea sa a fost rapidă, iar în scurt timp a devenit unul dintre jucătorii esențiali ai echipei.

Echipa Națională a României

Pe lângă performanțele la nivel de club, George Pușcaș a avut un impact semnificativ și în Echipa Națională a României. Debutând pentru selecționata Under-21, a fost un element cheie în campania de calificare la Campionatul European U21 din 2019, unde România a ajuns până în semifinale. Pușcaș a continuat să joace un rol vital și în echipa națională de seniori, contribuind cu goluri importante în jocurile de calificare pentru turneele internaționale.

Stilul de joc al lui George Pușcaș este caracterizat de abilitatea sa de a finaliza cu precizie, forța fizică și capacitatea de a se descurca în duelurile aeriene.

Viața personală a lui George Pușcaș

În prezent, nu există detalii publice despre viața sa personală amoroasă.

Viața și cariera lui George Pușcaș reprezintă o poveste de perseverență și dedicare. De la începuturile sale modeste în Oradea, până la afirmarea pe scenele mari ale fotbalului european, Pușcaș a arătat că talentul combinat cu determinarea poate depăși orice obstacol.

Cu fiecare meci, el continuă să își construiască un loc în inimile suporterilor și să își lase amprenta în istoria fotbalului.

Nu ai văzut meciurile României de la Euro sau vrei sa le vezi online?

Pe voyo.ro poți vedea toate meciurile de la Euro 2024, atât cele trecute, cât și cele următoare, meciul Romania-Olanda, dar și meciurile celoralalte tări.

Filmul documentar „În inima naționalei”

Dacă nu l-ai văzut încă, si pe acesta îl poți vedea exclusiv pe voyo.ro.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Unde poți vedea filmul "În inima naționalei"?

Unde poți vedea filmul „În inima Naționalei”?

Totul despre Daniel Bîrligea: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Daniel Bîrligea: Cine este, vârstă, iubită și carieră