in , ,

OMGOMG

Gelozia în relația dintre Alexia Eram și Mario Fresh 😯

În era modernă a relațiilor, când paparazzi și ochii curioși sunt mereu gata să arunce întrebări, suntem mereu în căutarea unor indicii care să dezvăluie secretele celor celebri.

Recent, într-un interviu, Alexia Eram și Mario Fresh au aruncat câteva lumini asupra unor aspecte personale care alimentează curiozitatea fanilor, printre care și subiectul geloziei în relația lor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Fresh (@goldenboymario)

Există gelozie între Mario Fresh și Alexia Eram?

După câțiva ani petrecuți împreună, Alexia Eram și Mario Fresh au dezvăluit că nivelul de gelozie din trecut s-a diminuat semnificativ.

Alexia menționează că, deși nu mai există aceeași intensitate ca la început, încă simte o umbră de gelozie, considerând că o doză mică este sănătoasă într-o relație.

Mario, în schimb, pare să se afle pe un alt făgaș, declarând că gelozia nu mai are loc în relația lor.

Apelurile video din relație

În ceea ce privește comunicarea lor, apelurile video s-au transformat dintr-o necesitate într-o obișnuință.

Mario Fresh explică că aceste apeluri nu sunt folosite pentru a-și verifica unul pe celălalt, ci mai degrabă au devenit o rutină firescă, fără scopul de a controla sau de a supraveghea activitățile fiecăruia.

#WifeyMaterial

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Întrebarea cheie pare să se învârtă în jurul conceptului de „wifey material” și Mario, fără ezitare, confirmă că Alexia se încadrează perfect în această categorie.

Ceea ce sugerează că, în ochii lui Mario, Alexia Eram este o parteneră de viață ideală.

So sweet!

Diferențe de percepție?

Cu toate acestea, ceea ce rămâne neclar din interviul lor este dacă gelozia este, de fapt, prezentă în relația lor sau este doar o umbra din trecut.

Aparent, există diferențe de percepție între cei doi în ceea ce privește acest aspect.

În timp ce Alexia pare să creadă că o doză minimă de gelozie este sănătoasă pentru o relație, Mario o respinge, sugerând că aceasta nu mai are loc în viața lor.

Relațiile celebrităților oferă mereu o privire fascinantă în culisele vieții lor, dar uneori, fragmentele de informații rămân ambigue.

Cu toate acestea, ceea ce rămâne cert este că Alexia Eram și Mario Fresh par să-și trăiască relația într-un mod care funcționează pentru ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Astfel, încă rămâne de văzut dacă această umbră de gelozie va fi prezentă mereu în viața lor sau dacă vor reuși să o elimine complet din ecuația relațională.

Oricum ar fi, este evident că această pereche aduce o perspectivă nouă asupra relațiilor moderne, cu nuanțe de transparență și evoluție continuă.

Tu ce zici de ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dar de ce se spune că Luna Plină aduce ghinion? Îți spunem noi!

Ultima călătorie de vis a Adei Ciortea