in

AdorAdor

Hai să vezi geanta purtată de Carrie în Sex and The City la Art Safari Stars Edition

Ești un gen Z, dar cu siguranță ai auzit măcar o singură dată de celebrul serial Sex and the City. Poate ai văzut un episod sau poate că te-ai uitat la noul And just like that. Indiferent de variantă, îmi este greu, aproape imposibil să cred că nu știi cine este Carrie Bradshaw.

Totuși, luând în calcul și faptul că este posibil să fi trăit sub o piatră până acum, hai să-ți ofer puțin de context. Sex and the City are la bază cartea cu același nume semnată de Candace Bushnell, iar Carrie Bradshaw este un soi de alter ego al autoarei, portretizat în serial de nimeni alta decât Sarah Jessica Parker.

Apărut la finalul anilor ’90, serialul a prezentat relația de prietenie dintre patru femei de succes, singure, care vorbeau despre modă, artă, relații și iar… modă.

Dacă ești pasionat de fashion, acest sitcom te va inspira. Nu există persoană îmbrăcată prost în acest serial. Trebui să mă crezi, l-am văzut de vreo 100 de ori, de la început până la final plus cele două filme apărute la începutul anilor 2000.

Geanta purtată de Carrie este în România

Art Safari este cel mai iubit eveniment dedicat artei din țară, cu misiunea de a aduce arta mai aproape de public și de a facilita accesul tinerilor la cultură.

Prin colaborări naționale și internaționale cu muzee de prestigiu și colecționari privați, Art Safari prezintă un program expozițional variat, inclusiv artă românească de patrimoniu, artă contemporană și Supercontemporană, precum și expoziții realizate în colaborare cu muzee internaționale de renume, precum National Portrait Gallery și Victoria and Albert Museum din Londra.

Când Art Safari a anunțat expoziția „Bags: Inside Out” m-am entuziasmat imediat. Te întrebi de ce? Fiindcă aduc la noi în țară celebra geantă purtată de Sarah Jessica Parker în una dintre cele mai faimoase scene din Sex and the City. În episodul în care un hoț a încercat să o jefuiască, sub amenințarea armei, cerându-i geanta, Carrie a avut un răspuns savuros: „This is not a bag, it’s a Baguette!”. Este vorba de „Baguette” Fendi.

Alte genți care au făcut istorie

Pe lângă geanta purtată de Sarah Jessica Parker, în cadrul expoziției „Bags: Inside Out” de la Art Safari poți vedea și alte genți care au făcut istorie.

Spre exemplu, „Kelly” Hermès numită în onoarea lui Grace Kelly sau „Lady Dior” inspirată de Prințesa Diana sau „Monogram Miroir” Louis Vuitton, preferata lui Paris Hilton și a lui Kim Kardashian.

Curatoarea „Bags: Inside Out” este Dr. Lucia Savi, iar design-ul de expoziție a fost realizat de Diana Nicolaie.

Ți-am stârnit curiozitatea? Ei bine, atunci îți poți cumpăra un bilet la expoziția „Bags: Inside Out”, unde vei putea vedea pe viu celebra geantă „Baguette” Fendi. Tu ce mai aștepți?

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Espresso make-up? Yes, please! Hai să înveți cum să faci un espresso make-up direct de la Ștefania Olariu

Viața de familie #unfiltered a lui Nicolle Stănese pe Instagram