in

AdorAdor

#FriendshipMatters: Ce ne învață relația de prietenie dintre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au ,,lansat” împreună, dacă putem spune așa. Acum aproximativ 10 ani, atunci când erau și colege de facultate, acestea au pus împreună bazele unei afaceri împreună.

10 ani de prietenie

…sau chiar mai mult. Ce învățături reușim să tragem din acest lucru? Relația de prietenie dintre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan ne arată că prieteniile adevărate rezistă timpului și altor factori.

 

Alina în Cluj, Carmen în capitală

Carmen recunoaște că prietenia acestora suferă deoarece nu se mai văd atât de des, cauza fiind în principiu fiindcă le e dor uneia de cealaltă. Iar de când aceasta s-a mutat în București și Alina nu are de gând deloc să se mute acolo, se văd destul de rar.

 

Cât despre relația lor în sine, aceasta nu are de suferit. Ele se înțeleg la fel de bine chiar dacă se văr mai rar. Înainte de această mutare, Carmen spune că se vedeau în fiecare zi. Acum, se văd de câteva ori pe lună.

 

Maternitatea te schimbă

Prietenia celor două vedete a fost afectată puțin și de faptul că Alina a devenit mamă. Iar acest lucru este complet normal.

Atunci când treci prin această schimbare, prioritățile tale ca persoană se schimbă. Așadar, pe primul loc în viața Alinei este copilașul ei.

 

Ce putem învăța din aceste experiențe?

  • O prietenie își atinge apogeul atunci când persoanele sunt în aceeași etapă a vieții sau locuiesc aproape 

Asta nu înseamnă că o prieteni se destramă sau nu mai este înfloritoare dacă unul dintre acești factori se schimbă. Nicidecum. Dar, apogeul este atins atunci când persoanele se află more or less în aceeași etapă.

  • Chiar și atunci când ai alte priorități, trebuie să depui efort activ și constant pentru a menține o prietenie.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au reîntâlnit, după cum o făceau odată, să meargă la Roma.

Călătoritul, întâlnirile periodice și efortul constant sunt câteva dintre lucrurile pe care le puteți face ca să vă reconectați ca prietene. Însă atunci când lași relația să se răcească, este mai dificil să o refaci.

Cele două personalități au o prietenie de invidiat, sau mai degrabă, la care putem aspira. Și este super interesant să observăm cum două persoane cu cariere atât de înfloritoare, dar vieți atât de diferite reușesc să rămână prietene bune.

Concluzie

All in all, atunci când depășești atâția ani de prietenie, cu greu se mai destramă în viitor. Cel mult, s-ar putea să se răcească prietenia puțin.

Iar asta este normal, deoarece fiecare persoană se confruntă la nivel personal cu propriile greutăți și are propriile vise.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au, după părerea mea, un viitor strălucit, iar din semnele pe care le-au arătat până acum, va fi o călătorie îndelungată.

Presimt că afacerea lor va exploda în viitor și că le vom vedea împreună, distrându-se în locații de vis.

Tu ce spui? Ce ai învățat din prietenia celor două femei?

Dacă ai un pont pentru noi, nu uita să îl lași aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 22 septembrie?

Emily in Paris

Când se va lansa sezonul 3 din Emily in Paris? Spoiler alert!