in ,

AdorAdor

Lorena Vișan distribuie o întâlnire înduioșătoare între fratele ei și Victor Dorobanțu🥹

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Lorena Vișan, una dintre cele mai apreciate și urmărite creatoare de conținut din România, a împărtășit recent un moment emoționat cu comunitatea ei pe TikTok. Fratele ei, Fabio, pe care familia online a lui Lore a ajuns să-l îndrăgească foarte mult, l-a întâlnit pentru prima dată pe actorul Victor Dorobanțu.

Foarte emotionant a fost tot momentul iar @VictorDorobantu esti un om foarte bun! 🥹 Fabio iti multumeste! 🥰

@lorevsn Foarte emotionant a fost tot momentul iar @VictorDorobantu ♬ the night we met – gabut woi

Un mare fan „Wednesday” (2022), fratele ei și-a dorit să-l întâlnească pe Victor, actorul care l-a interpretat pe „Thing” în celebrul serial regizat de Tim Burton, care a avut în producție nume mari de la Hollywood, precum: „Jenna Ortega”, „Catherine Zeta-Jones”, „Christina Ricci” sau „Gwendoline Christie”.

După ce a activat în diverse domenii, Victor Dorobanțu și-a început cariera ca un magician pentru diferite evenimente publice și private, dar și emisiuni TV din România. Dintr-o selecție riguroasă de magicieni din România, acesta a fost ales de însuși Tim Burton să joace în serial, care l-a și numit „un Dustin Hoffman al mâinilor” (conform unui articol din Adevărul.ro).

Urmăritorii lui Lore au fost atinși de această întâlnire frumoasă. Și pe noi ne-a înduioșat foarte tare, mai ales că știm dintr-un interviu pe care ni l-a acordat recent că fratele ei este doza ei de energie și optimism a creatoarei de conținut. Dacă vrei să descoperi ce ne-a mai împărtășit Lore, poți afla mai multe în articolul de aici.👈

Pentru un pont, bârfă sau recomandare, îți aștept mesajul aici.💖👈

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 25 ianuarie?

Care este brandul de haine preferat în funcție de serialul tău de confort? Află din testul nostru!